2777
2789

دعوامون شده بود سر شهریه باشگام 

ماهی ۴۰۰ بود من وسط شهریور نوشتم مرتب رفتم تا وقتی که مدرسه‌ها باز شدن و تایمش با باشگاه هماهنگ بود نتونستم برم

گفت میری نصفه پولو ازش میگیری منم گفتم نمیرم هر موقع وقت کردم میرم باشگاه دوباره 

بازم شروع کرد که مگه پول من مفته میری میدیش به اینو اون و فلان و بهمان 

منم گفتم تو ۸۰۰ دادی لباس خونگی برا تولد خواهر زادت ولی یبار برا من لباس خونگی نخریدی حالا هم فک کن این ۴۰۰ تومنو دادی به خودم رفتم اتواشغال خریدم 

یهو کاسه شیشه ای رو بهم پرت داد خورد به دیوار شد هزار تیکه و گفت مکه بحث من پوله انقد زبون درازی می‌کنی 

گفتم اره دقیقا بحثت پوله نگران نباش برات جبران میکنم 

گفت پ دیگه کی میخوای جبران کنی گفتم تا یکی دوسال دیگه که درسم تموم شد افتادم سر کار گفت تا یکی دوسال دیگه من زیر خاکم مگه او‌موقع جبران کنی 

اون لحظه فهمیدم که زندگیم خیلی نابوده مامانم الان این همه منت میزاره سرم که از الان جبران کنم براش 

واقعا متاسفم براش نه مهرو محبتی میده نه احترام میزارع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حصله بحث داریا میگفتی باشه الان میرم 

میرفتی یک بستنی میخریدی میخوردی بعد میرفتی خونه شاکی که اره زن بیتربیت گفته پولتو پس نمیدم هرچقدر اصرار کردم گفت هروقت تایمت تداخل نداشت بقیشو بیا خودتم شاکی نشون میدادی چه ادم هایی پیدا میشن توهم من و ضایع کردی طلبکارم از مامانت میشدی

امان از زبون درااااااز 

🥲🥲🥲🥲

جیگر پدر مادرو اون زبان درازو گستاختون میسوزونه نه پول خرج کردناتون 🥲🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

آهان . آخه یجوری گفتی فکر کردم فقط خودتی و مادرتشاید عصبی بوده و حرفش از ته دل نبوده 🚶🏻‍♀️

همیشه عصبیه انقدر ناراحتم کرده هیچ مهری ازش ندارم برام مهم نیست اصلا 

زندگیش خراب شده رو به چشم منو داداشم میبینه همش سعی می‌کنه میونه منو داداشمو خراب کنه از بدیمون پیش هم میگه