2777
2789

جاهایی که کارشون درست کردن عروس میتونن یه طبقه بگیرن هم عروس درست کنن هم داماد  خیلی ایده خوبیه واقعا یعنی عروس نره شرق دوماد بره غرب یه جا درستشون کنن بعد سودشم واقعا خوبه دیگه فکر نکنم اماکن هم گیر بده چون طرف شوهرشه یا میتونن نوبت نوبت کنن خیلی خوبه بنظرم.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اماکن اجازه نمی‌دهد آرایشگاه زن‌و‌مرد نزدیک هم باشن

کلا میگم نوبتی باهش بعد طرف شوهرشه چه اجازه ای نمیده آخه متوجه نمیشم😐💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اماکن اجازه نمی‌دهد آرایشگاه زن‌و‌مرد نزدیک هم باشن

چون اینجا ایران است.

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

کلا میگم نوبتی باهش بعد طرف شوهرشه چه اجازه ای نمیده آخه متوجه نمیشم😐💔

آخه کار مردا معمولا زودتر از عروس تموم میشه بعد ارایشگر اقا باید بیکار بمونه چون نمیتونه یه داماد دیگه رو بیاره تا عروس قبلی اماده نشده 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

تو شهر ما یه زن و شوهر توی یه کوچه دوتا سالن روبروی هم گرفته بودن یکی عروس خورشید یکی داماد خورشید . هر کدوم توی یه سالن مشغول بودن و کار میکردن. خیلی جالب بود 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖