2777
2789

بچه ها میترسم و استرس میگیرم ادما منو ببینن و برم بیرون سرکارم بخوام برم جوری میرم و میام کسی منو نبینه و همش اضطراب دارم حتی از سلام علیک معمولی نمیدونم چی بگمو چیکار کنم استرس الکی نیست واقعا نمیتونم روزها برم سرکار کاهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اضطراب اجتماعی داری راهکارشم اینه زباد بری بیرون و مردمو ب یک طرف خودتم نگیری (ببخشید رک گفتم)

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

عزیزم اضطراب اجتماعی داری راهکارشم اینه زباد بری بیرون و مردمو ب یک طرف خودتم نگیری (ببخشید رک گفتم)

من عذاب زیاد کشیدم یتیم بودم شاید شماها درک نمنید عمق رنج منو اما واقعا شکنجه میشدم کتک میخوردم هم روحی هم جسمی ازار میدیدم الانم چهار پنج ساله بدتر شدم بدلایلی گاهی فکر میکنم لیاقتم فقط مرگه ادما رو میبینم ازشون میترسم حس میکنم همشون میدونن من چقدر حقیرم و چه بلاهایی سرم اومده 

برو پیش روانشناس عزیزم بهت کمک میکنه

روانشناس رفتم نمیتونم ادامه بدم حتی با مشاورم حس بد میگیرم و نمیتونم حرف بزنم البته اون بهم گفت سوگ و تروما شدید دیدی باید دارو درمانی بشی و هیپنوتیزم‌

برو کلاسهای خودشناسی خیلی کمک میکنه روان پزشک هم نیاز باشه دارو میده بهتر میشی

ببین میگم نمیتونید درک کنید اصلا چیزی نیست مربوط به روانشناس باشه کاملا بی دلیل حالت تهوع و‌تپش قلب میگیرم دستام میلرزه حتی حالت غش بهم دست میده میدونم بی دلیله اما نمیتونم باهاش مبارزه کنم هیچکس منو نمیفهمه من لیاقتم فقط مرگه