2777
2789
عنوان

حال بد عمیق

37 بازدید | 7 پست

دوسال و نیمه غم عمیقی دارم و خیلی حالم بده این دوروز غم به حدی بود که امروز هر چی گریه میکردم تموم نمیشد گریم واقعا داغونم رفتم قرآن خوندم بهتر شدم به نظرتون چطور میشه این غم رو از بین برد 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

خیلی آسان نیست. راجع به مشکلت فکر کن. ببین راه حلی وجود داره یا حتی از مشاور کمک بگیر برای راه حل. اما اگه راه حلی وجود نداره، باید به پذیرش برسی. فقط پذیرش می تونه آرامت کنه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم ام اس داره بابام مشکل روانی داره همش بهم فحش میده الکی و کتکم میزنه مادرمم کاراش رو میبینه بدتر میشه حالش 😭😭😭😭 الانم حمله عصبی بهش دست داده نفسش به زور بالا میاد

خیلی آسان نیست. راجع به مشکلت فکر کن. ببین راه حلی وجود داره یا حتی از مشاور کمک بگیر برای راه حل. ا ...

پدری که باید تیمارستان بستری بشه و به حد مرگ کتک میزنه و با زبونش شمشیر توی روحم فرو میکنه رو میشه پذیرفت ؟

پدری که باید تیمارستان بستری بشه و به حد مرگ کتک میزنه و با زبونش شمشیر توی روحم فرو میکنه رو میشه پ ...

نه، باید دنبال راه حل بود. اصلا نخوندید کامنتم را ...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم