2777
2789
عنوان

نذارید بچه هاتون درس بخونن

3868 بازدید | 155 پست

حالی که من امروز تجربه کردم برا دشمنم که سهله برا شیطانم نمیخوام

خیلی دوس دارم با خدا حرف بزنم ولی با اونم دلم صاف نیس حرف من گوش کنید پشیمون نمیشید اصلا نذارید درس بخونن ادمایی که درس خوندن به کجا رسیدن تهش کارمندن دیگه بی خیال باشه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برات....

اتفاقا من یه دختری که همین حرفو گوش مردم الانم مث چی پشیمونم و دارم ادامه میدم تحصیلات رو 

از من بشنوید تا میتونید تلاش کنید حداقل پیش وجدان خودتون سربلندین

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

من دخترم دانشگاه قبول شد یه بنده خدایی به همسرم گفت آخرش که باید کهنه بشوره پس واسه چی درس بخونه 

همسرم هم درجوابش گفت یه کهنه شور تحصیل کرده باشه خیلی بهتره

الان دخترم مهندس برقه وبهترین درآمد رو داره.

الان هر جا هم بخوای استخدام بشی کم کمش باید لیسانس داشته باشی

عجب

کلمه زیبایی هستش عجب

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست