2777
2789
عنوان

نذارید بچه هاتون درس بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 3868 بازدید | 155 پست
فکر کن ببین کجای راه اشتباه رفتی که اینجوری شدی

همیشه گناهکار خود ادم نیس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخوندن بچه تون

خودمم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

دخترا ایشون یه مادره که حالشو باید درک کنیم

نیستم عزیزم خود دانش اموزم

نزاریم بچه‌هامون درس بخونن که در آینده یه نسل بی‌سواد کشور رو اداره کنن؟ هرچند که همین الانم سواد نداریم

مگه آدم صرفا برای پول درس میخونه؟ 

شما مشخصه که به درس علاقه‌ای نداری، بهتر بود به مهارتی که علاقه داری مشغول میشدی

نزاریم بچه‌هامون درس بخونن که در آینده یه نسل بی‌سواد کشور رو اداره کنن؟ هرچند که همین الانم سواد ند ...

کی بهتون میگه من به درس علاقه نداشتم من عاشق درس بودم ولی دنیا بلایی به سرم اورد که حس میکنم رو قلبم خنجر حس می کنم گردنم دارن می خراشن اصلا نمیفهمید چی میگم الانم نسل باسواد اداره اش میکنه مثلا

بنظرمن درس خوندن خیلی خوبه هرکی درس خونده پشیمون نیس

چرا من هستم خانم یکیش من

آره درس نخونن خونه نشین بشن افسرده معتاد و...

فقط هدف و برنامه س که به زندگی رنگ میده و حداقل از مسیر نادرست در امان نگه میداره.

هدف از درس خوندن فقط کسب درآمد  نیست هزاران فایده داره

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
کی بهتون میگه من به درس علاقه نداشتم من عاشق درس بودم ولی دنیا بلایی به سرم اورد که حس میکنم رو قلبم ...

عزیزم ولله من دیدم هرکی با هر شرایطی که داشته درس خونده به رشته‌ و دانشگاهی که میخواسته رسیده

شما مطمئنی درست درس خوندی؟ منظم درس خوندی؟ با جون و دل خوندی؟ بدون بهانه؟ موفقیت آسون نیست حتی اگه غرق امکانات باشی

نه فقط توی ایران، توی هیچ کجای دنیا آسون نیست

آره درس نخونن خونه نشین بشن افسرده معتاد و...فقط هدف و برنامه س که به زندگی رنگ میده و حداقل از مسیر ...

اره مثل من افسرده که نیستم اصلا برا خوتبم قرص میندازم اینا رو به من نگو لطفا

این بدترین حرفه ممکنه

درس نخونه چیکار کنه؟بشینه خونه؟این حرفا چیه میزنید

حالت بده بخاطر قبولیت درسته

ولی خیلیا از همین درس خوندن موفق شدن؟اسیب روحی ؟اسیب روحی اینه ک چهار سال دیگه وقتی دلش ی لباس خواست باید ناز شوهر بکشه ک ایا پول داره یا نه ناز خوانواده بکشه ک بهش بدن

اگه درس نخونه لااقل بره ی کار پیدا کنه

خواهشا این حرفارو نزنید 

درس خوندن یکی از راه های پیشرفته و واقعا هم هست

عزیزم ولله من دیدم هرکی با هر شرایطی که داشته درس خونده به رشته‌ و دانشگاهی که میخواسته رسیدهشما مطم ...

من تمام تلاشم کردم ولی شرایط این اجازه رو نداد گاهی ندونم کاری من دلایل زیادی دارم خالم ندارم توضیح بدم ولی 20درصدش تقصیر من باشه 20درصدش تقصیر بقیه اس