حالی که من امروز تجربه کردم برا دشمنم که سهله برا شیطانم نمیخوام
خیلی دوس دارم با خدا حرف بزنم ولی با اونم دلم صاف نیس حرف من گوش کنید پشیمون نمیشید اصلا نذارید درس بخونن ادمایی که درس خوندن به کجا رسیدن تهش کارمندن دیگه بی خیال باشه
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
شبی که گذشت بدترین شب زندگیم بود به نظرت بخیر می تونسته باشه
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
نکنید اصلا هر روز گیر بدید اذیت کنید انقدر گیر بدید که برا خوابیدن هم دوتا دوتا قرص بخورن یه روز حرفای من میفهمید ولی امیدوارم خیلی دیر نشه🌹💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه ثروتمند ترین ادم جهان الان کیه درست فکر کردید ایلان ماسک ولی...........
گاهی ادم بی سواد بهتر از ادمی هس که هزاران بیماری روحی و روانی گرفته
متاسفم برات....اتفاقا من یه دختری که همین حرفو گوش مردم الانم مث چی پشیمونم و دارم ادامه میدم تحصیلا ...
میدونی چرا چون تو سرت کردن ادمی که تحصیل کرده اس با ارزشه حیات راحتی داره ولی یه تاپیک بزن و بپرس که شاغل ها از زندگی راضی هستین تهش بگن اره بد نیس اونا هم کارخونه میکنن هم کار بیرون برا اوناهم سختی هایی هستش هیچوقت هیچی برا هیچکس راحت نبوده
ی کارمند بهتر از چشم به جیب هر نره خری بودن حتی برا سیب زمینی پیاز
می تونن کلی کار دیگه بکنن این همه تو بازار کار ازاد هس
البته با پول ددی نگو نه داشتیم تو فامیل حتی با بورسیه دولتی باید یه چند میلیاردی خرج کنی و اونایی هم که رفتن خارج واقعا به نظرت خوشحالن می تونی یه بار زندگی نامه هرکدومشون بخونی من از نزدیکانم که یه چندتاش مقیم کشورهای دیگه اس میگم شاد نیستن
من دخترم دانشگاه قبول شد یه بنده خدایی به همسرم گفت آخرش که باید کهنه بشوره پس واسه چی درس بخونه همس ...
عزیزم خوشحالم براتون ولی برا من و هزاران نفر مثل من نشد که بشه و یه حسرت دردناکی به دلمون موند بگذریم راستش فقط من میخوام کسی اینطور درد نکشه بی خیال انگار جامعه مغ هم هیچوقت عوض نمیشه تبریک میگم به هر حال
بخاطر پول نیست علاقه دارم به درس خوندن دنیا اینطور نمیمونه شاید سال های آینده وضع درسخونا بهتر شد
درد من از قبول نشدن نیس فقط ناراحتم چرا نمی تونم برم مدرسه به نظرت ادمی مثل من از درس بدش میاد اگه میدونستی چه دردی دارم میکشم
عزیزم شما هرکاری دوست داری بکن ولی تو کار کسی دخالت نکنزندگی خودتو یا زندگی دیگران یکی ندون
میدونی حرفاتون قشنگ نیس دلیلش رو هم نمیدونید می تونید یه تاپیک بزنید رتبه ها قبولی ها رو بپرسید رتبه من زیر20هزار کشوری بود ولی رد شدم سالانه میلیون ها نفر تو ایران درس میخونن کار چند نفرشون به کنکور می رسه چند نفرشون قبول میشن پس بقیه چی ما هم باید نابود شیم