2777
2789
عنوان

قرص نکسیوم و باکلفن

72 بازدید | 13 پست

دکتر گوارش بچم داده. رفلاکس الرژیک داره.. انگار فقط دو رووز اثر داشت🙁🤦🏻‍♀️ باکلفن با اینکه خواب اوره،حتی یه شربت ضدحساسیتم داده اونم خواب اوره ،اما تنها دوشب اروم خوابید. بازم از دیشب خس خس سینه اب ربزش شروع شده نمیدونم سرما خورده یا رفلاکسشه.دیشب از ۲ شب تا ۱۰ صب رو پام بود🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا شدید🤦🏻‍♀️😞دیگه شد دوسالش. وسطا خیلی خوب شد،حتی دیگ داروشم قط کرد دکتر. الان یک ماهه شدید ...

حتما بهش لبنیات دادی ک برگشته 

طبق تاپیک قبلت خوندم بهش تخم مرع و پسته دادی جفتش آلرژن هستن

ی مدت رژیم امن بگیر براش بزار بدنش آروم بشه

مرغ برنج ایرانی نون لواش سیب پخته شده اینارو بده

آلرژن نده تا بدنش آروم بشه

حتما بهش لبنیات دادی ک برگشته طبق تاپیک قبلت خوندم بهش تخم مرع و پسته دادی جفتش آلرژن هستنی مدت رژیم ...

وای خاک ب سرم دیروز این کارو کردم. تخم مرغ با کره داده بود مامانم. خودمم غروب پسته دادم🥲 حالا یه ماهه اینطوریه خاهر. دیروز ک جای خود

وای خاک ب سرم دیروز این کارو کردم. تخم مرغ با کره داده بود مامانم. خودمم غروب پسته دادم🥲 حالا یه ما ...

خب رعایت نمیکنی دیگه دختر خوب

بچت تو واکنشه بهش تخم مرغ کره پسته دادی ک آلرژن هستن

همون یک ماهی هم ک میگی اینجوریه خب حتما رعایت نکردی

خب رعایت نمیکنی دیگه دختر خوببچت تو واکنشه بهش تخم مرغ کره پسته دادی ک آلرژن هستنهمون یک ماهی هم ک م ...

🙁خوب میشه حالا؟؟ دستم میشکست کاش. پسته رو نمیدونسنم اصلا.. اون یه ماه رو دکترش مجاز کرده بود، ن تنها یک ماه چندین ماه خوب بود‌. بستنی ماست شیر میخورد قشنگ. ماه قبل رفتیم شمال یه عالمه پفیلا گوجه ای دادن بهش،هرچی گفتم گوش ندادن😞دیگه برگشتیم ولش نکرده تا الان

🙁خوب میشه حالا؟؟ دستم میشکست کاش. پسته رو نمیدونسنم اصلا.. اون یه ماه رو دکترش مجاز کرده بود، ن تنه ...

خسته نباشی واقعا 

آره خوب میشه

اونایی ک بهت گفتن فقط بده بهت رژیم غذایی رعایت کن بزار از بدنش خارج بشه آروم میشه میخوابه

خسته نباشی واقعا آره خوب میشهاونایی ک بهت گفتن فقط بده بهت رژیم غذایی رعایت کن بزار از بدنش خارج بشه ...

😞از بیخابی دارم متلاشی میشم. بچه هم در عذابه. ممنونم ک جواب دادی این وقت شب