2777
2789
عنوان

خانواده خیلی سختگیر

138 بازدید | 17 پست

من دوتا تایپیک قبلیم خانوادم و گفتم این به کنار

من میخام درسام بخونم چندسال اینده بتونم برم ی کشور دیگه و الان حرفی ازش میندازم فحشم میدن و اصلن راهی هم جز فرار ندارم ازینم میترسم فردا برم یچیزی بشه تو فامیل ابروم بره حرف در بیارن.... یا چیزای دیگه میترسم چیکار کنم اخه من مجبورم باید برم بازور دارم تحملشون میکنم فقط زودتر خلاص شم ولی از رفتن یواشکیم میترسم خیلی دودلم💔🫠

میخوای بری اونور چکار بخدا هرچی ادم موفق دیدم چسبیدن همین جا حاضر نیستن لحظه ای برن این اشتباه نکن ت ...

ببین جای من نیستی ببینی چی میکشم اروزم و هدفم رفتن به کشوره دیگست.... و فقط ارزوم اینه زودتر از دستشون خلاص شم هرکس جای من بود به خدا قسم خودکشی میکرد منم دارم تحمل میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی منظورتو نمیفهمم. وقتی دانشگاه یه شهر دیگه قبول شی باید بری خوابگاه دیگه

ببین برای مهاجرت میگم نمیزارن هیچوره اینقد افکارشون قدیمیه حالا دانشگا کاری ندارم ازونجا بخام برم ی کشور دیگه بیان دنبالم بگردن اینا میترسم فکنن چیزیم شده

ببین برای مهاجرت میگم نمیزارن هیچوره اینقد افکارشون قدیمیه حالا دانشگا کاری ندارم ازونجا بخام برم ی ...

نگران نباش تو موفق شو به اونجاها برس. کجا میخوان بیان دنبالت اخه؟ بیان یه کشور دیگه؟ 

نگران نباش تو موفق شو به اونجاها برس. کجا میخوان بیان دنبالت اخه؟ بیان یه کشور دیگه؟

میدونی مشکلم این نیست میگم فکر کنن بلایی سرم اومده از نگرانی دق کنن با اینکه خیلی اذیتم میکنن ولی فردا یچزیشون بشه ازین میترسم

میدونی مشکلم این نیست میگم فکر کنن بلایی سرم اومده از نگرانی دق کنن با اینکه خیلی اذیتم میکنن ولی فر ...

نه عزیز نگران این چیزا نباش قرار نیست گم و گور شی که. رفتی بهشون اطلاع میدی دیگه