2777
2789
عنوان

روز دختر بهونه خوبی بود که نامزدم که دو ماهه پیام نداده پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اینجوریه هفته هفته قهر میره خونه ننش اونم با کوله بار لباس و کفش.دیگه محل سگ ندادم.درم براش ...

آره پیام شما رو دیدم تو چند تاپیک و اتفاقا منم روی پیام شما ریپ زدم

وضع شما خیلی بدتره آخه مگه دختره بره خونه ننش 

من عمرا تحمل کنم . نه این که دوری شو نمیتونم تحمل کنما همچین رفتار زننده ای از سمت یه مرد نمیتونم تحمل کنم الآنم هیچ حسی به نامزدم ندارم دلم ام براش تنگ نشده از هیچ جا هم پیگیرش نشدم قلبم ام براش نزده

بعد من اونموقع نامزد بودیم ۳ ساعت ازم خبر نمی گرفت زمین و اسمون رو به هم میدوختم😶😂😂😂

داداش چطور تحمل می کنی؟

الان که ازدواج کردیم هم حداقل تا شب ۵ بار در روز حرف می زنیم شاید هر بار ۵ دقیقه یا کمتر باشه ولی حرف می زنیممممممم

خب زنگ بزن بگو چه مرگته روزی نیم ساعت برا من وقت نداری😑

عزیزم روزت مبارک🩷

خیلی خیلی هم مبارک

امیدوارم که مشکلاتتون هرچه زودتر برطرف بشه و حال دلتون عالی بشه 

من از شرایطتون چیزی نمی‌دونم ولی در مورد روز دختر احتمال اینکه اصلا ندونن هم هست 

ممکنه در جریان نبوده باشن. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

عزیزم پیرت میکنه سریع جدا شو ازش

میخوایم بریم مشاور اگه کاراشو قبول کنه ترک کنه میمونم 

فعلا هم تن به عروسی نمی‌دم تا وقتی مطمئن شم درست شده 

وگرنه جدا میشم

یعنی چی

یعنی پدر و مادر هدیه میدن ب دخترشون چون دخترشون

اما برای نامزدش پارتنر و عشق هست

هرکیم مخالفه ریپ نزنه 

برید یقه شوهرا بگیرید چرا روز دختر هدیه نگرفتی توقع بی جا خوب نیست 

😂همیشه من اول پیام دادم که وضعمون شده این ، همیشه من اول پیام دادم به خاطر خونواده اش لهم کرده من ا ...

پیش قدم واسه اشتی نه واسه روشن شدن تکلیف

منم با دوس پسرم اینجوریم خیلی قهر می‌کرد خیلییی اول همیشه من کوتاه میومدم تموم میشد ولی جدیدا انقدر کوتاه نمیام تا اشتباهش بپذیره بهشم گفتم بریم مشاور من مشکلی ندارم ولی تا تکلیف روشن نشه ازدواج در کار نیس

کوتاه اومدن خوب نیس برای خودت و خط قرمزات ارزش قائل باش

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱