2777
2789
عنوان

روز دختر بهونه خوبی بود که نامزدم که دو ماهه پیام نداده پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 63 پست
این یعنی مشکل آنچنانی عزیزم بنظرم با مشاور صحبت کنید ۲ماه قهر اصلا عادی نیس توی زندگی اذیت میشید و ...

این قهرا یه مشکل جدیه ، بحثی که سرش این همه قهر میکنه جدی نیست 

این همه مدت منو زجرم داد با قهر کردناش ، به خاطر  خونواده‌اش منو غرورمو له کردناش اولویت نبودن من براش ، تهدید به جداییش 

بعد من فشار عصبی گرفتم عصبی شدم ، بعد میگه باید بریم مشاور تو دیوونه و عصبی هستی !!!!من نمیتونم باهات باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قهره همیشه همینه به ساعت راضی نیست با هفته و ماه قهر می‌کنه آشتی دادنشم کار فیله هیچی اشتیش نمید ...

وا قدیم ناز خانما رو می‌کشیدن الان باید ناز آقایون و بکشی...بیخیال بابا

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

این قهرا یه مشکل جدیه ، بحثی که سرش این همه قهر میکنه جدی نیست این همه مدت منو زجرم داد با قهر کردنا ...

به حرفش اعتماد کن و جدا شو

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

این قهرا یه مشکل جدیه ، بحثی که سرش این همه قهر میکنه جدی نیست این همه مدت منو زجرم داد با قهر کردنا ...

میفهمم چی میگی حتما برید مشاور تا دیر نشده 

بگردم دقیقا درکت میکنم

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

میفهمم منم خیلی برام مهمه ک به یادم باشه شریک زندگیمبنظرم رفتار های بچگونه رو تو اول بزار کنار پیام ...

😂همیشه من اول پیام دادم که وضعمون شده این ، همیشه من اول پیام دادم 

به خاطر خونواده اش لهم کرده من اول پیام دادم 

بهم گفته بی آبرو من پیام دادم 

عمرا چنین کاری کنم . بیشتر از دو ماه بشه اگه بشه میرم طلاق میگیرم ازش 

اما از یه طرف هدف دارم کنکور باید بخونم وقت دادگاه رفتن ندارم مخصوصا این که اگه مشکلت خیلی بزرگ نباشه دادگاه خیلی طول میکشه

وا قدیم ناز خانما رو می‌کشیدن الان باید ناز آقایون و بکشی...بیخیال بابا

شوهر من اینجوریه هفته هفته قهر میره خونه ننش اونم با کوله بار لباس و کفش.دیگه محل سگ ندادم.درم براش باز نکردم برای پدرمادرشم باز نکردم 

شوهر من اینجوریه هفته هفته قهر میره خونه ننش اونم با کوله بار لباس و کفش.دیگه محل سگ ندادم.درم براش ...

اه هیچ وقت فاز این آقایون و نفهمیدم 😑

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿