2777
2789

ببین عزیزم فقط استراحت کن بیخودی دارو نخور بچتو اذیت نکن من ۱۳ هفته لک بینی داشتم .هماتوم بارداری دیگ اندازه من خونریزی نداشتی ولی الان خوب شدم فقط استراحت .توالت فرنگی .شیاف همین 

قرص چیه باو .الکی تجویز نکنید.استراحت کن و شیافتو فقط بزن.اصلا کار سنگین نکن.

من خودم هفته 13 هستم تو طی بارداری 2 بار لک بینی داشتم دکتر بهم هفته ای یه دونه امپول پرولوتون. و رکزی یدونه شیاف سیکلوژست و روزی 2 تا قرص نیزوپرد داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هماتوم دارم پشت جفت انقدر مثل اسب کارکردم دویدم اینطرف اونطرف

منم هماتوم داشتم سایزش از بچم بیشتر بود.ولی خداروشکر استراحت کردم.تو این سونوگرافی که رفتم اصلا ندیدنش.خدارو صد هزار بار شکر میکنم.کلی استرس داشتم.هم هماتوم هم جفت پایین اصلا شرایطی داشتم

درمونش فقط استراحته

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
من خودم هفته 13 هستم تو طی بارداری 2 بار لک بینی داشتم دکتر بهم هفته ای یه دونه امپول پرولوتون. و رک ...

وای پرولتون انقدر واسه بارداری قبلی زدم اسمش میاد بدنم میلرزه.من پیش ماما رفتم متخصص زنان قرص مینویسه؟

خانوما من دو سه روز از موعدم گذشته،دیروز یه لک کمرنگ قهوه ای دیدم و دیگه تموم شد،کسی اینطوری بوده؟باردار باشه؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
من خودم هفته 13 هستم تو طی بارداری 2 بار لک بینی داشتم دکتر بهم هفته ای یه دونه امپول پرولوتون. و رک ...

خب عزیز من شرایط همه که مثل هم نیست.شاید قرصی که شما میخوری مناسب حال این بنده خدا نباشه.شیاف مصرف میکنه و استراحت کنه حالش خوب میشه.خودش میگه زیاد راه رفتم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
منم هماتوم داشتم سایزش از بچم بیشتر بود.ولی خداروشکر استراحت کردم.تو این سونوگرافی که رفتم اصلا ندید ...

بچه کوچیک دارم همش باید بریز بپاش جمع کنم تازه امروز و دیروز مامانم اومد کمکم

خب عزیز من شرایط همه که مثل هم نیست.شاید قرصی که شما میخوری مناسب حال این بنده خدا نباشه.شیاف مصرف م ...

امروز صبح کسی نبود کمکم مجبور شدم راه برم اینجوری شد مامانم عصر اومد کمکم

ببین عزیزم فقط استراحت کن بیخودی دارو نخور بچتو اذیت نکن من ۱۳ هفته لک بینی داشتم .هماتوم بارداری دی ...

منم دقیقا همین کارارو کردم.استراحت توالت فرنگی شیاف.خونریزیمم که شدید شد به تجویز دکتر آمپول پروژسترون زدم

امروز صبح کسی نبود کمکم مجبور شدم راه برم اینجوری شد مامانم عصر اومد کمکم

میفهمم چی میگی.انشالله شرایطت نرمال شه

خانوما من دو سه روز از موعدم گذشته،دیروز یه لک کمرنگ قهوه ای دیدم و دیگه تموم شد،کسی اینطوری بوده؟با ...

اره مال من روز پریود یه لک قهوه ای کوچیک بود بعدش هیچی.تااینکه فعالیتم زیاد بود رفتم سونوگفتن هماتوم داری استراحت و شیاف بعدش هی لک میومد ولی خیلی کم بود