2777
2789
عنوان

تا بحال جمکران رفتید💙🦋

112 بازدید | 24 پست

اگر آره چه حسی داشتین 

حاجتتون براورده شد؟؟ 

خیلی دلم میخواد برم ولی نمیشه 

کیار رفتن کیا میرن 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

نه متاسفانه ولی شاید تا چندماه دیگه جور بشه برم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام زمانو هر جااا صدا یزنی جوابتو میده

ولی من دلم میخواد یبارم که شده یه حرمی برم هیچوقت هیچ جا قسمتم نشد منتظرم ببینم تا اولین امامی که دعوتم میکنه خونش کی باشه🥺

الهی که جور بشه بری عزیزم

ممنونم مهربونم❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من سال پیش قسمت شد رفتم واقعا نمیدونستم انقدر حس خوبی داره مخصوصا محرابش من یه حال دیگه شدم اونجا حاجت که حالم بد بود یه اتفاقی افتاده بود اون مدت تقریبا کمک گرفتم راحت تر بگذرونم 

انگار من و پسرم یه تیکه از بهشت بودیم بی دغدغه حس خوب پرنده ها میومدن تو مسجد میرفتن پسرم با بچه ها تو‌ یه صحن مانند بازی میکردن میگفت مامان بیا اینجا بمونیم نریم اینجا خونمون بشه🥺

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اره ۵ ۶ بار رفتم خوبه

چه حسی داشت حس ارامش؟؟ حس میکردی ینفر هست که میبینت میشنوت؟؟😭 یا امام زمان 

آرهبا صفاعهحس میکنم دلم آروم میگیره از شلوغی دنیا و روحم تازه میشه د

خوش به سعادتت من هیچ جا هیچ حرمی قسمتم نشد برم تاحالا😭

من سال پیش قسمت شد رفتم واقعا نمیدونستم انقدر حس خوبی داره مخصوصا محرابش من یه حال دیگه شدم اونجا حا ...

ای خدا عزیزم 🥺💙💙 خوش به سعادتت منم دلم میخواد برم