2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی قبول شدم اما این رشته رو دوست ندارم حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتار درمانی کجا قبول شدی ؟ بنظرم برو اگر هدفت چیز دیگه ای بود ک بمون پشت حیفه بری و بهش نرسی ولی گفتار درمانی رشته خوبیه و پرستاری هم خوبه ولی مهم دل خودته

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

عزی م اگه فرد باصبروحوصله ای هستی اصلا گفتار رو ازدست نده چون خیلی رشته ی پردرآمدیه گفتاردرمان میشناسم حداقل ماهیانه ۱۵۰درآمدشه منتها شرطش صبرو حوصله اس چون اکثر مراجعینت کودکان بیش فعذل واوتیسمن 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

گفتار درمانی ک عالیهکلا گفتار درمانی شنوایی سنجی بینایی سنجی اینا رشته های بسیار خوب وراحتی هستن باز ...

همین الان یکی گفت گفتار اصلا کار نداره

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

برو گفتار ب نظرم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

جدی میگی و از نزدیک دیدی یا بر اساس شنیده ها

از نزدیک دیدم. توی آزمون های استخدامی ظرفیتش کل یه استان نهایت دو نفره، تازه اگه بخوان. 

برای مطب هم نمیدونم ولی من توی هر مرکزی یه گفتار درمانگر دیدم. و خیلی زیاده دیگه