2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی قبول شدم اما این رشته رو دوست ندارم حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 138 پست
گفتار سمنان

رشته خوبیه کارشم اینه کلینیک کار میکنی و تمرین با بچه ها یا بزرگسالایی ک مشکل حرف زدن دارن تلفظشون خوب نیست کار تمیزیه خون و مرگ و میرم جلو چشمت نیست 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم در نظر بگیر اگ نری دوسال میفتی عقب واصلا اونقدری ارزش نداره ک دوسال از همه چی عقب بیفتی

اگه برم رشته بدردبخوری نباشه چی

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

اگر میخوای پشت کنکور بمونیو یه هدف خاصی داری که هیچی 

ولی اگر میخوای بری دانشگاه بعدا میتونی از کارنامه سبزت هم استفاده بکنی رشته های بعد از قبولی الانت که امکان قبول شدنش و داشتی میتونی هرکدوم و انتخاب بکنی بری 

یه روش دیگه هم هست تغییر رشته توی دانشگاه اینجوری که یه ترم درس میخونی بعد میری درخواست تغییر رشته میدی، هر کدوم از رشته های دانشگاهت که رتبت بهش بخوره حتی اگه تو لیست انتخاب رشته نیاورده باشی میتونی درخواست بدی، بری، منتها باید رتبت بهش بخوره 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
اگه برم رشته بدردبخوری نباشه چی

عزیزم آشنا ما زن وشوهر مدرکشون از دانشگاه تهرانه مرد کاردرمانه خانمش گفتار وضع مالیشون عالیه هربیمار نیم ساعت چهل دقیقه وقت میذارن ببین چقدر به نفعشونه 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍