2777
2789
عنوان

وابسته شدن نوزاد

142 بازدید | 17 پست

خانما دختدم ۸ ماهشه بشدت بهم وابستخ شده شبا باید حتما تو بغلم بخابه در ضمن ساعت دو یا سه بلند میشه و دنزالم‌میگرده بعد دستمو میگیره یاسرشو میزاره رو شکمم دوباره میخابه  تا از کنارش رد میشم‌متوجه میشه و گریه چیکاااااارش کنم کمک  

چی‌بگم والا😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی...

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

پسر منم از کنارش بلند شم بیدار میشه دنبالم میگرده .من ک عشق میکنم خیلی دوست دارم😍😍😍

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

شما نی نی هاتون کنار خودتون میخوابن؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
حال کن لذت ببرای جووووون کاش دخترمن اینجورووابسته بود

اخه خوب نیست اینجوری منم دلم میخاد بخابونمش برم تلویزیون ببینم ساعت هشت بخابه باید باش بخابم ده بخابه باید بخابم 

چی‌بگم والا😑
 اخه خوب نیست اینجوری منم دلم میخاد بخابونمش برم تلویزیون ببینم ساعت هشت بخابه باید باش بخابم د ...

خوب دیرترخوابش کن که باهم بخوابین باهاش بازی کن که سرگرم بشه کم کم ازخودت جداش کن اوایل سخته ولی عادت میکنه

تقریبا تمام نوزادان از ۶ ماهگی تا ۱۸ ماهگی مرحله ای به نام اضطراب جدایی رو تجربه میکنن که جز مراحل رشد و تکامل روانیشونه. کاری نباید بکنی باید تا میتونی عشق و محبت و آغوش بهش بدی تاراحساس امنیت بکنه چون این احساس امنیت تو عزت نفس و اعتماد به نفس و خیلی از مسائل روانی آیندشون موثره

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
شما نی نی هاتون کنار خودتون میخوابن؟

اره قبلاتو تخت میخابوندمش خودمم تو تخت خودم ولی از بس باید بغلش میکردم شیرش میدادم میزاشتم سر جاش کلافه شدم این بود ک دیگه رو زمین میخابم دخترمم کنارم ولی دو ماهیه اینجوری شده 

چی‌بگم والا😑
خوب دیرترخوابش کن که باهم بخوابین باهاش بازی کن که سرگرم بشه کم کم ازخودت جداش کن اوایل سخته ولی عاد ...

اگه دیرتر بخابونمش نق میزنه و خیلیم اذیت میکنه هیجورم بازی نمیکنه

چی‌بگم والا😑
اره قبلاتو تخت میخابوندمش خودمم تو تخت خودم ولی از بس باید بغلش میکردم شیرش میدادم میزاشتم سر جاش کل ...

اینجوری که خیلی سخته

اگه دیرتر بخابونمش نق میزنه و خیلیم اذیت میکنه هیجورم بازی نمیکنه

مثل بچه اول منه اونم لج بازبودحتمابایدروی شکم میخوابیدولی دخترم نه بااین که یک سالشه بایدحتماجدابخوابه یکی پیشش بخوابه درجابیدارمیشه جیغ میکشه