2777
2789
عنوان

حرکت رو اعصاب معلم مدرسه دخترم🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 41 پست
چرا نگفتی؟

چون می دونستم قضیه حق و ناحق نیست قضیه لج دراوردنه.. معلم دختر شماهم می دونه تعریف کردن ازیه بچه خاص توی همه ی شرایط جلوی چشم همه، کار حرفه ای نیست اما این کارو می کنه!! هدفش چیه فقط خدا می دونه

معلم باید همه ی بچه ها رو به یه دید ببینه و تشویق کنه.بله به مدیر بگو.

معلم پارسالشون همینطور بود 

خیلی ماه بود ازهمه یکسان میگفت 

از همه چه شیطون چه زرنگ چه آروم 

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون می دونستم قضیه حق و ناحق نیست قضیه لج دراوردنه.. معلم دختر شماهم می دونه تعریف کردن ازیه بچه خاص ...

آره تهشم ممکنه بدترکنه بابچه ها

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

دخترمنم تو کلاس فعال وزرنگه وارام وبانظمی هست 

ولی باز همین مشکل شمارو دارم 

دخترم به من اعتراض کرد

گفتمش مامان برات مهم نباشه ، امسال هم مثل سالای قبل تمام میشه وتو میمونی ونمراتت ،به ایندت تمرکز کن 

وخودم بعد هرامتحانی برات تشویقی میدم تاامسالم بخوبی وخوشی تمام بشه 

دخترم بغلم کرد و دیگه چیزی نگفت 

ولی خودم هواشو دارم ،نیاز نمیبینم به معلم یامدیر بگم ،فقط وقتی که کم کاری بشه یاتوهین ،که شکرخداتاالان نبوده

حسین جانم 🌺

به جای مدیر اول با خود معلم صحبت کنید تو شاد محترمانه پیام بدید و بگید این نکته هم بگید ممکنه بچه ها ...

والله معلما اکثرا اونقد غدن همچین چیزی بگه ممکنه تا اخر سال با بچش لج کنن. من این ریسکو نمیکنم. میتونه تو صندوق پیشنهادات مدرسه نظرشو بگه. یا به صورت ناشناس

( معلم خوب هم کم نداریما. توهین نمیکنم به خوباشون) اما عقده ای هم کم نیستن!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
به جای مدیر اول با خود معلم صحبت کنید تو شاد محترمانه پیام بدید و بگید این نکته هم بگید ممکنه بچه ها ...

میترسم لج کنه

وقتی همچین کاری کرده قطعا سخته بهش چیزی و گفتن

والله معلما اکثرا اونقد غدن همچین چیزی بگه ممکنه تا اخر سال با بچش لج کنن. من این ریسکو نمیکنم. میتو ...

من خودم معلمم و هرکسی محترمانه بهم پیام بده منم محترمانه جوابش میدم

ولی بعضیا با تشر و توپ پر به آدم اعتراض می کنند که خوب اصلا جوابشون رو نمیدم

معلم دخترمم پارسال بهش گفته بود شلخته. بهش پیام دادم و با زبون آروم اعتراض کرذم. اونم دلایلشو گفت و بعد هردومون تلاش کردیم و هماهنگ شدیم ، دحترم کلا شلختگی رو گذاشت کنار

من خودم معلمم و هرکسی محترمانه بهم پیام بده منم محترمانه جوابش میدمولی بعضیا با تشر و توپ پر به آدم ...

یه چیزی به ذهنم رسید ببین چطوره!

من بذارم ماه تمام بشه

یه سه شنبه ای که میشه معلم رو دید برم حضوری ازش راجع به دخترم بپرسم

اگر تعریف کرد بگم یه موضوعی هست دخترم میگه مامان من خیلی تلاش میکنم اما خانم تو تعریف ها اسمی ازمن نمیاره

دلیلش و بپرسم

چطوره؟

من خودم معلمم و هرکسی محترمانه بهم پیام بده منم محترمانه جوابش میدمولی بعضیا با تشر و توپ پر به آدم ...

عزیزم شما از اون خوباشونی. معلمای خوبمون زیادن. اما قبول کن بعضیاشون عقده دارن.

معلم پارسال بچم گفت هر کی پیشنهادی نظری داره بگه بهم. منم رو همین حساب خیلی محترمانه بهش گفتم خانم فلانی جان اکثر بچه هامون دو زبانه ان و فارسیشون خوب نیست. خیلی خوب میشه تو کلاس کلا با بچه ها فارسی کار کنین.

برگشت بهم گفت با لحن بدی. شما از کجا میدونین من فارسی نمیگم!! با لحن بدی گفت و طلب کارانه. خیلی بدم اومد. تا آخر سال جوابشو ندادم دیگه!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم شما از اون خوباشونی. معلمای خوبمون زیادن. اما قبول کن بعضیاشون عقده دارن.معلم پارسال بچم گفت ه ...

قبول دارم منم میترسم بدتر لج کنه