2777
2789
عنوان

حرکت رو اعصاب معلم مدرسه دخترم🤢🤮

1023 بازدید | 41 پست

دخترم پارسال معلمش همیشه ازش تعریف میکرد

مدرسه دوبار شاگرد اول اعلام کردن 

دختر من نفر اول بود دختر خیلیییی آرومیه و مرتب همیشه ناظم و معلمشون میگفتن 

من از همون اول دبستان برای قبولی تیزهوشان باهاش کار کردم چون خیلییی خودش دوست داره و مشتاقه

تابستون هم کلاس دوم رو تمام کردیم

حالا رفته دوم

دیدم مامان ها میگفتن بچه هاشون معترضن که معلم مدام از یه نفر تعریف میکنه(دختر من نه یکی دیگه)

بچه هارو کلافه کرده

از دخترم پرسیدم 

گفت آره مامان روزی ده بار اسمش و میاره و میگه

هرچی تعریف کنم کم کردم

عالییی هستی فلانی

فقط تو آماده ای و و و

من اول فکر کردم دخترم افت کرده بعد کلی بررسی دیدم نه ماکه کلا دوم و پیش پیش خوندیم دخترمم که همه دوستاش میگن آرومه 

پس دلیل این کارمعلم چیه که فقط از یک نفر حرف میزنه

چون معلم سال قبلشون از همه تعریف میکرد حتی شاگرد ضعیف ، من این کارش و خیلی دوست داشتم ولی این فقط حرفش یک نفره

برای بچه کلاس دومی حس بدی داره

تاامروز دخترم اومد گفت مامان تمام سوالهارو من جواب دادم باز از فلانی تعریف کرد

به نظرتون برم با مدیر حرف بزنم؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از دختر شما تعریف میکرد خوب بود

نه عزیزم منظورم اینه دختر من هم شاگرد زرنگه هرگز اسمش و نیوورده

فقط از یک نفر تعریف کردن کار درستی نیست

باید ازهمه بگه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اون یه نفر بنظرتون آشنای معلم نیست؟

همین...

عجیبه

تمام بچه ها عصبی و کلافه شده ان ازین وضع

من از دخترم پرسیدم تایید کرد حرف دوستاش و

ای زرنگه دخترت واسه خودش زرنگه این عقده ای بازیا چیه

کار این معلم غلطه

معلم باید ازهمه تعریف کنه حتی شاگرد ضعیف

پارسال معلمشون از همه میگفت 

حتی شاگردی که بی نهایت ضعیف بود

تمام بچه ها کلافه شدن از حرکت این معلم

سلام.. حتما فردا یه سر برو مدرسه و با مدبر صحبت کن و بگو اسمی از شما نبره.. چون ممکنه معلمش حساس بشه.. بعدم اگر چندتا مادر باهم میرفتید نتیجه بخش تر بود.. اسی جان کاش تابستون دوم رو میذاشتی گل دخترت جهشی بخونه

حساس شدن بچه ها بگید حواسش باشه

درسته

من دوست ندارم برای این چیزا برم مدرسه

نمیدونم چه کار کنم