2777
2789

من infj هستم و طبیعتا درونگرا

ولی فن بیانم خوبه و مدرک بین المللی هم دارم و سالی شش هفت تا کنفرانس میدم

اما خب توی ارتباط برقرار کردن این‌ شکلیم که نمی تونم با همه صمیمی بشم، اکثر اوقات تو جامعه آروم بنظر میام و فقط یه دوست صمیمی داشتم هر سال...

نمی فهمم پس چرا تست های شخصیت شناسی مدام رشته های علوم انسانی مخصوصا در مرحله ی اول روانشناسی رو پیشنهاد می کنن به عنوان رشته ای که درش امکان موفقیتم بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما درون‌گراها یکم از خودتون بگید بیشتر

درونگراها بیشتر تو ذهنشون هستن و در حال تحیل و تجزیه 

با دنیای بیرون هم ارتباط میگیرن ولی وقتی خسته میشن برای تجدید انرژی میرن تو همون دنیای ذهن خودشون 

چرا ؟ نمیگم درونگرایی بد من راضیم ولی برون‌گرایی هم خوبیای خودشو دلر راحت تر میتونی ارتباط بگیری تو ...

باشه برونگرا همیشه باید انرژی از بیرون بگیره یا ناراحته باید بریزه بیرون اما درونگرا خودکفاس و همه چیز در خودش داره اما برونگرا به دیگران نیازمندن

من پیش یک روانشناس میرفتم درونگرا بود یهو می‌دیدی دو دقیقه حرف نمیزد میگفت دارم فکر میکنم ولی خییی ...

چه جذاب:))

ما هم یکی از دبیرامون همین شکلیه

همیشه همه ی حرفای دانش آموز رو با دقت می شنوه و بعد که تحلیل کرد اظهار نظر می کنه

کلا بنظرم آدمایی که قبل صحبت کردنشون فکر می کنن خیلی خفنن

خعلی خوبه من برونگرام و همسرم درونگرا بنظرم خوش بحالشون

نه اصلا بد بحالشون!

به عنوان یه درونگرا همیشه مردم فکر می کنن کمتر صحبت می کنم چون آدم خشکی هستم:))

و این خیلی بده که یهویی میگن چرا خودت رو می گیری؟ از جمع ما بدت میاد؟

ولی خیلی وقتا واقعا دلم می خواد بشنوم و خیلی افراد که زیاد باشن نمی تونم زیاد نظر بدم

فقط با هر فردی جدا و توی خلوت راحت تر می تونم صحبت کنم

برای همین معمولا اکیپ نمیشیم و یه دوست صمیمی داریم