2777
2789
مقدار مایع منی کم بوده و تعداد اسپرم هایی که حرکت رو به جلو داشتن کمه البته چیزی نیست که با یه دوره ...

ممکنه بخاطر این باشه که تو خونه انجام داد؟؟

تقریبا ۱۰ مین طول کشید تا برسه ازمایشگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بخاطر این باشه که تو خونه انجام داد؟؟تقریبا ۱۰ مین طول کشید تا برسه ازمایشگاه

امکانش خیلی زیاده مخصوصا که استرس تاثیر داره 

ببین باید خیلی ببخشیا آقا باید واقعا به اوج برسه و نعوض کامل باشه تا اون قطره آخرم بریزه داخله ظرف 

دستمال هوله‌ای تمیز  رو بردار با آب بشور بذار چند دقیقه داخل کیسه تو فیریزر با اون کمپرس سرد برای بیضه آقاتون بذار خیلیم یخ نه در حد اینکه خنک بشه روزی یک بار 

ویتامیل سی هم خیلی تاثیر داره مصرف روزانش 

در کنار قرصایی که خود دکتر بهتون میده مثل ال کارتینین و مکمل و اینطور چیزا 

تعداد و تحرکش که خیلی خوبه فقط حجمش کمه که درست میشه این و اونایی که تحرک رو به جلو دارن کمه اونم خیلی کم  سریع نرمال میشه نترس 

امکانش خیلی زیاده مخصوصا که استرس تاثیر داره ببین باید خیلی ببخشیا آقا باید واقعا به اوج برسه و نعوض ...

میدونین چیه خودش چند روز بود به شدت خسته بود 

هربار میرفت تو خود ازمایشگاه ازمایش بده میگفت اصلا ت.ح.ریک نمیشم ببخشید اینم میگم

بعد مجبور شد تو خونه انجام بده که نصف منیش ریخت بقیشم

هول هولکی انداخت تو ظرف ولی مقدار زیادش از بین رفت🤐🤐

اها در کل اکثر فاکتورا نرمالن

یعنی با همین حالت امکان بارداری دارم؟

آخه تخمکم روز ۱۲ سایز ۱۵.۵ و ۱۶ بود

بعد پزشکم گفت به سرعت اسپرمه همسرت بستگی داره

خیلی استرس دارم باورتون نمیشه حقیقا از خوردن قرص و اقدام‌های بی‌نتیجه خسته شدم🥲🥲🥲

یعنی با همین حالت امکان بارداری دارم؟آخه تخمکم روز ۱۲ سایز ۱۵.۵ و ۱۶ بودبعد پزشکم گفت به سرعت اسپرمه ...

دیگه از من اوضاعت خیلی بهتره که عزیزم.. با تحرک اسپرم ۲ تا ۵ درصد باردار شدم .. فولیکولتم بستگی به دورت داره شاید روز ۱۳ ۱۴ ۱۵ اینا تخمک گذاریت بوده باشه و تا اونموقع به حد کافی رشد کرده .. درکل اوضاع تخمکت خوبه بنظرم بعضیا بزور تا ۱۲ میرسه