2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم ازت بپرسم که چند سالگی درمانو شروع کردی و چند سال ادامه داشت ؟ داروهاتو یادته ؟ و اینکه چه عل ...

من دوم ابتدایی شروع کردم

تا سال یک دانشگاه هم درمانم ادامه داشت

علایم بیش فعالی توی همه بچه ها مشابه نیس

متخصص باید تشخیص یده

من دوم ابتدایی شروع کردمتا سال یک دانشگاه هم درمانم ادامه داشتعلایم بیش فعالی توی همه بچه ها مشابه ن ...

خوب پس منم باید خودمو آماده کنم که احتمالا ده سالی تحت نظر باشه پسرم ،ممنونم که جواب دادی 

می‌دونم متفاوته ، میخواستم ببینم در چه حدی بوده و با پسرم مقایسه کنم ، چون احساس میکنم دکترش دید من چقدر نگرانم و پرسیدم چقد باید دارو بگیره ، گفت ۴ تا ۶ سال ، ولی می‌دونم بیشتره حتما . الان میزنم شما بیشتر از ده سال بوده . اوکی ممنونم

نه عزیزم با شما نبودم ،یکی دیگه بود ، کامنتشو پاک کرد ، ولی خوب قبل از پاک کردنش من دیدم و جوابشو دا ...

سلام خوبید 

عزیزم پسرم ۶سالشه تو مدرسه اصلا حرف گوش نمیده یه هفته ریسپریدون میخوره هیچ تغییزی نکرده .بنظرتون چی کنم

خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻

سلام خوبید عزیزم پسرم ۶سالشه تو مدرسه اصلا حرف گوش نمیده یه هفته ریسپریدون میخوره هیچ تغییزی نکرده . ...

کلم من که متخصص نیستم ، ولی دکترش فقط رسپریدون داده ؟ نوار مغزی هم گرفتین ؟ گفتن ADHD?  خودتم معتقدی که بچت با بقیه بچه های معمولی فرق داره یا فقط چون درس گوش نمیده ؟؟

کلم من که متخصص نیستم ، ولی دکترش فقط رسپریدون داده ؟ نوار مغزی هم گرفتین ؟ گفتن ADHD? خودتم معتقدی ...

خودم مطمینم فرق داره ..من مطمینم نوار مغز نذاشت ترسید کلاه بیاد روسرش

خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻

بله فقط

کدوم شهرید ؟ 

ببین پسر من هم رسپریدون ۲ ماه خورد ، منتها شب ادراری گرفت و باعث خجالتش میشد ،دکترش خیلی غصه خورد که این قرص بهش نساخته چون می‌گفت خیلی قرص خوبیه و خوابشو عمیق می‌کنه . ولی رسپریدون تنها تاحالا نشنیدم بدن ، ولی خوب برای نتیجه گیری هم یک هفته خیلی کمه ، حداقل یک ماه زمان می‌بره که تاثیر کنه