2777
2789
من تجربمو گفتم عزیزم شمام تجربتو گفتی آنقدر جبه گرفتن نداره که هرکی اینجا با توجه به تجربه ای که دار ...

اتفاقا اصلا تجربه تون رو نگفتین 

فقط گفتین خاطرات بد از دارو دارید!! 

این اشتراک تجربه نیست

شما اگر میخواید در مورد تجربه تون حرف بزنید باید بگید مثلا فلان اثر رو روی من کذاشت یا باعث شد فلان اتفاق بیوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اصلا تجربه تون رو نگفتین فقط گفتین خاطرات بد از دارو دارید!! این اشتراک تجربه نیستشما اگر میخ ...

پیامامو بخونی کامل میفهمی عزیزم که گفتم بیشتر استرس میداد بهم و دستام یخ میکرد وقتی نخوندی پس حرفم نزن 

بعدشم مگه همه قرار تجربه خوب شمارو داسته باشن این قرص رو هر آدمی یه جور حالا چون شما خوب بودی دلیل نمیشه بقیه هم تجریه خوبی داشته باشن

خب پس بچه های بیش فعال. همون دیوونه ان درسته؟

چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیش فعال یعنی آروم و قرار نداره.  

منم یه دوره ای رو یه صندلی نمی تونستم برای چند دقیقه بشینم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

همه فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان داشتن؟!همه اطلاعات علمی دقیق دارن؟!چرا با اینده و روان بچه سر ح ...

احسنت بهت و ازت ممنونم که این حرفاتو گفتی ، منم مادر به بچه بیش فعالم و دو سالی هست که درمانشو شروع کردم و پشیمونم که قبلش بخاطر خرعبلات خیلی از آدمهای مزخرف ،درمان بچمو عقب انداختم و باعث شده بود تو مدرسه انقد اذیت بشه بچم ، همون اوایل هم که دارو شروع کردم یک نفر بهم گفت قرص ندیها ببر شنا، مسخره ، خوب از چیزی اطلاع ندارید چرا به آدم احساس گناه میدید ، یکی شما هم سردرد شدی قرص نخوریها ، تحمل کن خوب میشه . یادم میفته چطور بخاطر حرف بقیه گارد می‌گرفتم برای درمان ، از خودم بدم میاد ، خصوصا شوهرم که می‌گفت بچه رو قرصی نکن ، الان میگه چه خوب که بچه انقد تغییر کرده 

مثلا چه عوارضی داشت

ببین این احمق به چرتی گفت چون هیچ جواب قانع کننده ای نداشت ، تو جدی نگیر ، احتمالا برای نمره ،ریتالین می‌خورده ، یک زمانی رایج شده بود برای شب امتحان می‌خوردن دانشجوها و دانش آموزا

همه فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان داشتن؟!همه اطلاعات علمی دقیق دارن؟!چرا با اینده و روان بچه سر ح ...

میتونم ازت بپرسم که چند سالگی درمانو شروع کردی و چند سال ادامه داشت ؟ داروهاتو یادته ؟ و اینکه چه علائمی از بیش فعالی داشتی ؟  دکتر پسرم گفت از ۴ تا ۶ سال باید دارو مصرف کنه