الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان داشتن؟!همه اطلاعات علمی دقیق دارن؟!چرا با اینده و روان بچه سر ح ...
احسنت بهت و ازت ممنونم که این حرفاتو گفتی ، منم مادر به بچه بیش فعالم و دو سالی هست که درمانشو شروع کردم و پشیمونم که قبلش بخاطر خرعبلات خیلی از آدمهای مزخرف ،درمان بچمو عقب انداختم و باعث شده بود تو مدرسه انقد اذیت بشه بچم ، همون اوایل هم که دارو شروع کردم یک نفر بهم گفت قرص ندیها ببر شنا، مسخره ، خوب از چیزی اطلاع ندارید چرا به آدم احساس گناه میدید ، یکی شما هم سردرد شدی قرص نخوریها ، تحمل کن خوب میشه . یادم میفته چطور بخاطر حرف بقیه گارد میگرفتم برای درمان ، از خودم بدم میاد ، خصوصا شوهرم که میگفت بچه رو قرصی نکن ، الان میگه چه خوب که بچه انقد تغییر کرده
ببین این احمق به چرتی گفت چون هیچ جواب قانع کننده ای نداشت ، تو جدی نگیر ، احتمالا برای نمره ،ریتالین میخورده ، یک زمانی رایج شده بود برای شب امتحان میخوردن دانشجوها و دانش آموزا
همه فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان داشتن؟!همه اطلاعات علمی دقیق دارن؟!چرا با اینده و روان بچه سر ح ...
میتونم ازت بپرسم که چند سالگی درمانو شروع کردی و چند سال ادامه داشت ؟ داروهاتو یادته ؟ و اینکه چه علائمی از بیش فعالی داشتی ؟ دکتر پسرم گفت از ۴ تا ۶ سال باید دارو مصرف کنه