2777
2789

تو سایتش رضایتنامه پدرمو میخوان . محضری ... یعنی بابامو باید ببرم دفتر اسناد رسمی 

اول بگین . برم برا خادمی خوبه ؟ من میتونم . اصلا من رو قبول می کنند ... 

دوما برا رضایت محضری یعنی بایامو باید ببرم دفتر اسناد ؟ به سختیش می ارزه ؟ چون پدرم پیرن و نمیتونن جایی برن زیاد . خیلی وقته نمیرن جایی مگر حرم و با کمک 😞

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با روحیات سازگار هست حتما

خب نمیدونم قبولم کنند . برا انتظاماتش که دوست ندارم ولی برا اینکه تو فضاش باشم دوست دارم ... بیخیال از تمام دنیا 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای کار خیر انجام دادن لازم نیست برای جمکران دو تا اشغال هم از زمین برداری از جلوی خلق ... خدا دوست ...

اوهوم درسته . اما اینکه هر هفته بدونی که اونجا باید باشی خوبه و گرنه من این دنیا چیزی ندارم نه کار خوب نه زندگی ای که کمی شاد باشه . ناشکری نمی کنم اما واقعا من هیچی برا شادی ندارم . فقط کمی زنده ام 

عزیزم اگه شغل میخوای اونجا به درد نمیخوره ناخن کاری برات بیشتر فایده داره فقط برای وقت گذرانی بد نی ...

شغل نه . خادم افتخاری میخوام باشم