سلام دوستان من مدتی خیلی درگیر مشکلات و استرس و فشار عصبی بودم حالا چند وقته همش معده ام ناراحته و بدتر از درد و ناراحتی معده حالت تهوعه که دارم🥺😥 یعنی اعصابم خورد میشه تا قرص معده و قرص ضد تهوع میخورم خوب میشه ولی وقتی اثرش میره دوباره شروع میشه نگرانم اخه تو گوگل نوشته بود سرطان معده با حالت تهوع همراهه ... درد آنچنانی ندارم و غذا هم خوب و بدون مشکل میخورم فقط اگه چیز مضر بخورم اذیت میشم ولی حالت تهوع رو همش دارم توروخدا اگه میدونید یکی بگه از چیه این حالت🥺🥺دکتر نرفتم چون شدیدا ترس از دکتر دارم و فکروخیالای عجیب غریب میکنم میترسم برم از ترس و نگرانی کشته منوکسی رو ندارم حتی یه راهی نشونم بده یا دلداریم بده همش نگرانم همش میترسم آیا شما تجربه ای دارید؟آیا خطرناکه مشکلم؟
من فقط آندو مونده انجام بدمهمه آزمایشا و...نرماله ولی ازتو حس میکنم گلوم زخمه
عزیزم خداروشکر که همه چی نرماله ان شالله زودتر خوب بشی اون حس زخم بودن که داری احتمالا از اسیده معده ات هست رفلاکس داری اسید میاد بالا و باعث سوزش گلو میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از علایم چی درده معده است؟ من درد معده میگیرم ولی نه شدید تا قرص معده میخورم هم آروم میشه در ک ...
خدا نکرده گفتی سرطان اونو گفتم
همسر منم یه مدت از استرس و اضطراب درد معده داشت گفتند باید نمونه برداری بشه و مشکوکه ولی خدا شکر اشتباه تشخیص داده بودند و همه اش به خاطر استرس و نگرانی بوده زده معده
حتی فکر نکن خدایی نکرده این مشکلو داری اگه میتونی برای کنترل استرست مشاوره برو ولی اینو بدون توی این ...
قوربونت بشم ممنونم عزیزدلم از آرزوی خوبت🥺🫂 بله خیلی استرسیم و خیلی وسواس فکری دارم و از بیماری سرطان خیییلی ترس دارم و تا یه مشکل پیش میاد سریع به اون فکرمیکنم
قوربونت بشم ممنونم عزیزدلم از آرزوی خوبت🥺🫂 بله خیلی استرسیم و خیلی وسواس فکری دارم و از بیماری سرط ...
خب آخه عزیزم چرا در موردش فکر میکنی انشالله هیچ وقت نبینی و تجربه اش نکنی برای خیال راحتی خودتم که شده برو آزمایش های مربوط به معده رو انجام بده ولی مطمئنم از فکر و خیاله خودم یه زمانی این فکر و خیال نمیدونی چیکار با روان و سلامتم کرد ولی کنترلش کردم نذاشتم از پا درم بیاره
خدا نکرده گفتی سرطان اونو گفتم همسر منم یه مدت از استرس و اضطراب درد معده داشت گفتند باید نمونه بردا ...
الهی شکر که همسرتون خوب شدن، بله من از سالها پیش مشکل معده عصبی دارم و خیلی دکتر رفتم یه مدت که در آرامش بودمو و قرص اعصاب هم میخوردم معدمم خوب شده بوو الان دوباره اذیت میکنخ و منو فقط حالت تهوع نگرانم کرده وگرنه درد معده برام عادیه🙂