2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید خیلی نگرانم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 31 پست
من فقط آندو مونده انجام بدمهمه آزمایشا و...نرماله ولی ازتو حس میکنم گلوم زخمه

عزیزم خداروشکر که همه چی نرماله ان شالله زودتر خوب بشی اون حس زخم بودن که داری احتمالا از اسیده معده ات هست رفلاکس داری اسید میاد بالا و باعث سوزش گلو میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از علایم چی درده معده است؟ من درد معده میگیرم ولی نه شدید تا قرص معده میخورم هم آروم میشه در ک ...

خدا نکرده گفتی سرطان اونو گفتم 

همسر منم یه مدت از استرس و اضطراب درد معده داشت گفتند باید نمونه برداری بشه و مشکوکه ولی خدا شکر اشتباه تشخیص داده بودند و همه اش به خاطر استرس و نگرانی بوده زده معده 

عزیزم همش از استرسه. هیچ مشکلی نداری. معده عصبی داری.و فقط باید آروم باشی و بیخیال .فکر بد نکنی.

عزیزم جدی میگی؟🥺خیلی ممنونم از دلگرمیت بله خییییلی اینروزا آشفته و عصبی ام و از سالها قبل هم معده عصبی داشتم ولی حالت تهوع نداشتم واسه همین نگرانم

حتی فکر نکن خدایی نکرده این مشکلو داری اگه میتونی برای کنترل استرست مشاوره برو ولی اینو بدون توی این ...

قوربونت بشم ممنونم عزیزدلم از آرزوی خوبت🥺🫂 بله خیلی استرسیم و خیلی وسواس فکری دارم و از بیماری سرطان خیییلی ترس دارم و تا یه مشکل پیش میاد سریع به اون فکرمیکنم 

قوربونت بشم ممنونم عزیزدلم از آرزوی خوبت🥺🫂 بله خیلی استرسیم و خیلی وسواس فکری دارم و از بیماری سرط ...

خب آخه عزیزم چرا در موردش فکر میکنی انشالله هیچ وقت نبینی و تجربه اش نکنی برای خیال راحتی خودتم که شده برو آزمایش های مربوط به معده رو انجام بده ولی مطمئنم از فکر و خیاله خودم یه زمانی این فکر و خیال نمیدونی چیکار با روان و سلامتم کرد ولی کنترلش کردم نذاشتم از پا درم بیاره 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

خدا نکرده گفتی سرطان اونو گفتم همسر منم یه مدت از استرس و اضطراب درد معده داشت گفتند باید نمونه بردا ...

الهی شکر که همسرتون خوب شدن، بله من از سالها پیش مشکل معده عصبی دارم و خیلی دکتر رفتم یه مدت که در آرامش بودمو و قرص اعصاب هم میخوردم معدمم خوب شده بوو الان دوباره اذیت میکنخ و منو فقط حالت تهوع نگرانم کرده وگرنه درد معده برام عادیه🙂