سلام دوستان من مدتی خیلی درگیر مشکلات و استرس و فشار عصبی بودم حالا چند وقته همش معده ام ناراحته و بدتر از درد و ناراحتی معده حالت تهوعه که دارم🥺😥 یعنی اعصابم خورد میشه تا قرص معده و قرص ضد تهوع میخورم خوب میشه ولی وقتی اثرش میره دوباره شروع میشه نگرانم اخه تو گوگل نوشته بود سرطان معده با حالت تهوع همراهه ... درد آنچنانی ندارم و غذا هم خوب و بدون مشکل میخورم فقط اگه چیز مضر بخورم اذیت میشم ولی حالت تهوع رو همش دارم توروخدا اگه میدونید یکی بگه از چیه این حالت🥺🥺دکتر نرفتم چون شدیدا ترس از دکتر دارم و فکروخیالای عجیب غریب میکنم میترسم برم از ترس و نگرانی کشته منوکسی رو ندارم حتی یه راهی نشونم بده یا دلداریم بده همش نگرانم همش میترسم آیا شما تجربه ای دارید؟آیا خطرناکه مشکلم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلا هم سابقه ناراحتی و ورم و عفونت معده داشتم که با دارو دکتر رفع شد خداروشکر الان باز نمیدونم چرا شروع شده ولی درد ندارم زیاد وفقط حالت تهوعه نگرانم کرده🥺شب که میشه تنها میمونم انقد استرس و فکر وخیال به خودم میدم که بدتر هم میشه حالت تهوع
این تاپیک اخرمنو گزارش بزن ممنونت میشم و دعات میکنم
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیزم اصلا نگران نباش همش مال استرسیه که داری سعی کن کنترلش کنی هیچ ربطی به خدایی نکرده سرطان و این چیزا نداره استرس رو معده اثر میذاره باعث ریزش مو میشه آدمو پیر میکنه ولی تو سعی کن دو ی کنی ازش
عزیزم اصلا نگران نباش همش مال استرسیه که داری سعی کن کنترلش کنی هیچ ربطی به خدایی نکرده سرطان و این ...
اره عزیزم من خیلی استرسی ام ،مدتی هم مشکلاتی داشتم که افسردگیمو تشدید کرده و همراش این مشکل معده هم پیش اومده و استرسمو بیشتر هم کرده همش از سرژان میترسم🥺🥺
ببین یکی از علایم درد معده است احتمالا از همون استرس نگرانی زیاد معددرد گرفتی نگران نباش توکل به خدا ...
عزیزم از علایم چی درده معده است؟ من درد معده میگیرم ولی نه شدید تا قرص معده میخورم هم آروم میشه در کل سابقه درد معده دارم از اون نگران نیستم فقط از حالت تهوع نگرانم
اره عزیزم من خیلی استرسی ام ،مدتی هم مشکلاتی داشتم که افسردگیمو تشدید کرده و همراش این مشکل معده هم ...
حتی فکر نکن خدایی نکرده این مشکلو داری اگه میتونی برای کنترل استرست مشاوره برو ولی اینو بدون توی این دنیا هیچی ارزش اینو نداره زندگی قشنگت رو پر استرس کنی لطفا سعی کن کنترلش کنی اینجوری از پا میوفتی امیدوارم زودتر مشکلت حل شه و شاد و خوشحال باشی