2777
2789
عنوان

مامانمو زدم

175 بازدید | 16 پست

خانوادم خیلی عقده این و بیمار روانی دارن..

الان تو گوشی بودم هی گیر داد دیگ نت نمیخرم و اومد زد تو کلم منم خیلی عصبی شدم محکم زدم با دستم بهش اونم هعی گرفت منو زد انداخت زمین خیلی ناراحتم

واقعا تو خانواده دیونه ای بدنیا اومدم تایپیکای قبلیم بخونید میفهمید گرفت دستم پوستش نصفش کامل پاره شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو اون سرت، جات قعر جهنمه توی زندگی هم خیر نمی بینی💩💩💩

کاش یکم مهربون تر کامنت بذاریم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

تو نزن

بسپار به خدا

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

تو نزنبسپار به خدا

حالم خیلی بد شد بقران قسم به خدا بازور دارم تحملشون میکنم به کوچیکترین چیزم گیر میدن نه میزارن برم بیرون نه چیزی ۲۴ ساعتی خونه ام توی گوشیم وقت میگذرونم‌میگن چرا اینقد تو گوشی منم برگشتم گفتم خب بزار برم بیرون زیاد تو گوشی نباشم برگشت گف تو ولی و خ.رابی الانم الکی هعی داره وسایلارو محکم میکوبونه به هم مث ظرف و..

حالم خیلی بد شد بقران قسم به خدا بازور دارم تحملشون میکنم به کوچیکترین چیزم گیر میدن نه میزارن برم ب ...

عیب نداره

چند سالته؟

منم مادرم گاهی خیلییییی اذیت میکنه 

اما دیگه نزن تو دست دراز نکن خیلی بده

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

حالم خیلی بد شد بقران قسم به خدا بازور دارم تحملشون میکنم به کوچیکترین چیزم گیر میدن نه میزارن برم ب ...

میدونی .مواظب زندگیت باش ..تو این همه ای خلق نشدی ..یه نوزادی بودی که فقط حمایت مادرداشتی ..هیچ اراده ای نداشتی.این مادرت بوده .با جون دلش بزرگت کرده .الانم جوابش اینه ..امیدوارم تاوانش وپس ندی ..واقعا کارما وجود داره ..حواستو جمع کن .هیچی نمیشه گفت .متاسفم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میدونی .مواظب زندگیت باش ..تو این همه ای خلق نشدی ..یه نوزادی بودی که فقط حمایت مادرداشتی ..هیچ اراد ...

یعنی چی. اونان ک منو اذیت میکنن بعد شما اینو میگی. حسرت هرچی تو دلم‌گزاشتن