2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی خیلی زیاد

603 بازدید | 63 پست

الان فهمیدم فامیلمون دندون ازاد تهران قبول شده ی نگاه به وضعیت خودم انداختم که چقدر پایه درسیم ضعیفه 

هر کیو نگاه میکنم تو مدت زمان کم موفق شده پس چرا من جزو اون دسته نیستم؟ چرا من برا زدن ی تست ریاضی جونم در میاد خدایا اونا رازشون چیه... 

بعد از اون فامیلمون الان همه نگاه ها متمرکز رو منه الان نوبت منه که باید موفق شم 

ای کاش وجود نداشتم ای کاش میمردم ای کاش انقدر وضعیتم بد بود که هدفم جنین رشته هایی نبود 

از خودم متنفرم متنفرم 

چرا منو افریدی خدایا که بقیه رو به رخم بکشی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کلیشه ای باشه ولی منم تو موقعیت توام اما برای موفقیت دیگران خوشحال باش 

بدون ی روزی نوبت توام میشه 

توکل کن به خدا محکم با انگیزه برو جلو

به فکر حرفای این و اونم نباش 

بعدم خودمون آزاد قبول شدن که دیگه...🥴

شاید رشته‌اتتو دوست نداری یا توانایی تو رشتت نداری

نه عاشق رشته مم... 

فقط شاید توانایی ندارم نمیدونم.... حالم از خودم بده... هرجا هستم موفقیت اطرافیانم رو میشنوم و منی که هیچ گوهی نشدم خدایا :(((

این شرایط سخت برای همه هست برای همه. 

همه یه جاهایی امیدشون رو از دست میدن متوقف میشن افسرده میشن فکر خودکشی به ذهنشون میرسه فکر کنن بدرد هیچی نمیخورن ولی در نهایت اونی موفق میشه که با وجود همه سختیا حرکت کنه تلاش کنه شکست نخوره و با هر بار زمین خوردن پاشه بعدم مسیر زندگی همه یکی نیست همه نباید دندون و پزشکی و پرستاری و فیزیو بخونن. 

شاید آینده یکی تو رشتهای علوم پایه باشه یا شاید یکی نخواد بره دانشگاه. 

موفقیت تو چیزای خیلی بیشتری خلاصه میشه. 

شاید کلیشه ای باشه ولی منم تو موقعیت توام اما برای موفقیت دیگران خوشحال باشتوکل کن به خدا محکم با ان ...

بقران مجید خوشحالم

از بابت خودم ناراحتم چرا انقدر دیر نتیجه میگیرم :)

این شرایط سخت برای همه هست برای همه. همه یه جاهایی امیدشون رو از دست میدن متوقف میشن افسرده میشن فکر ...

چطوری با این وضعیت بلند شم؟ فشار روحیم خیلی زیاده دوست دارم خودمو پرت کنم ب ی ماشینی... و بمیرم