2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی خیلی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عاشق رشته مم... فقط شاید توانایی ندارم نمیدونم.... حالم از خودم بده... هرجا هستم موفقیت اطرافیانم ...

پشتکار و تلاش برنامه ریزی ..دختر عموم دندون پزشکی اورده اینقد خوشحالن براش ..س ۴سال از خوشیش زد الان نتیجه دید 

چطوری با این وضعیت بلند شم؟ فشار روحیم خیلی زیاده دوست دارم خودمو پرت کنم ب ی ماشینی... و بمیرم

با خدا حرف بزن ازش بخواه آرومت کنه 

هرچی به صلاحت باشه همون اتفاق میوفته 

خودتو مقایسه نکن با کسی. 

تو هم موفق میشی 

دوازدهمی؟چقد طرز فکر منو داری چقد مث من بهم ریخته ای

دوازدهم نیستم :) ولی اره خیلی بهم ریخته ام. ای کاش همین الان میمردم همینو میخام از خدا اگه بدونی درونم چه خبره چه چیزایی تو دلم میچرخه😭😭😭

ببخشید ولی انقدر ناراحتم که حتی توانایب توضیح دادن هم ندارم

قربونت اشکال نداره من درکت میکنم

چند روز پیش با ی مشاور صحبت کردم انقد حالمو بد کرد و انگیزمو گرفت که دو سو روز مطلقا نخوندم

آدمای اطرافت خیلی مهمن یکی رو پیدا کن باهم درس بخونید بهم انگیزه بدید

سه ۴ سال پشت موند؟

من تازه ی گروه برا کنکوریا ۱۴۰۵ ۱۲ تجربی زدم دوس داری بیا اونجا مطالب و جزوه اینایی مهم می‌فرستیم برای هم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

با خدا حرف بزن ازش بخواه آرومت کنه هرچی به صلاحت باشه همون اتفاق میوفته خودتو مقایسه نکن با کسی. تو ...

اگه مجبور شدم دیرتر برم دانشگاه سنم بشه ۲۱ ۲۲ چی باید چیکار کنم 😭😭😭

دوازدهمی؟چقد طرز فکر منو داری چقد مث من بهم ریخته ای

یه گروم‌برای ۱۲ تجربی کنکوری ۱۴۰۵ تو تلگرام زدیم دوس داری شمام بیا

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

سه ۴ سال پشت موند؟

ن سال اولشه از همون اول دبیرستان ۱۲ میشه فکنم سخت خ‌وند قبلش زبانش رو تقویت کرد ...پسر عموم س سال موند پشت کنکور داداشش بود یکم تلاشش کم بود اونم سال قبل پزشکی اورد ..اماهمشون برنامه داشتن 

دوازدهم نیستم :) ولی اره خیلی بهم ریخته ام. ای کاش همین الان میمردم همینو میخام از خدا اگه بدونی درو ...

بیا بغلم:) منم مث توم دوس دارم فقط همه چی تموم بشه خیلی خستم

پشت کنکوری؟ یا دهم یازدهمی؟

درکت میکنم منم اوضاع تورو دارم

بعد از چندشال پشت کنکور بودن امسال با سوابق انتخاب رشته کردم اونم دانشگاه ازادکه اکثرا قبول میشن ولی من اینم قبول نشدم

بعد یکی از فامیلامون تو سال اول پزشکی اورد(حسودی نمیکنم فقط از این ناراحتم که من چیم کمه که نمی تونم به هدفم برسم)

دوازدهم نیستم :) ولی اره خیلی بهم ریخته ام. ای کاش همین الان میمردم همینو میخام از خدا اگه بدونی درو ...

اینقدا مهم نیستا باز تلاشت بکن ..خسته ای ی کاری کن انرژیت برگرده وپر قدرت ادامه بده

بیا بغلم:) منم مث توم دوس دارم فقط همه چی تموم بشه خیلی خستمپشت کنکوری؟ یا دهم یازدهمی؟

در اصل یازدهم ولی ی مشکلی پیش اومد مجبور شدم تکرارپایه کنم و دهمو میخونم دوباره بخاطرهمین چیزاست که از خودم متنفرم دیرترنتیجه میگیرم😭😭😭