2777
2789
عنوان

داداشم 27سالشه بابام میخواست ازخونه بیرونش کنه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همچین سختی هم نگرفته اگه دختر بود سرشو می‌میبریدن

اونکه صددرصد 

دختره ک اینجوری گف بابامم ب داداشم گفت برو کمپ اینا

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

چقد خنگ بازی درآوردهآخه چرااااااحیف جوونی که پای همچین کارایی بزارش

دختره خودش تو خانه سالمندان کار میکرده

حق دارن بابات اینا ولی خب اینجوری نمیشه بچه ک نیست دوباره می‌ره گوشی و سیم کارت میگیره

نه دیگه پول نداره 

بابام میگه تا ادم بشه شیش ماهی زمان میبره 

الانم پرسید از بابام دختره رو

هوش مصنوعی چون خودم کنجکاو شدم

این خواب می‌تواند تعابیر مختلفی داشته باشد که بستگی به احساسات و شرایط زندگی شما دارد. در ادامه چندین تعبیر متداول را برای شما آورده‌ام:

۱. نماد تغییر و گذار:

خواب عروسی به طور کلی نماد یک تغییر بزرگ یا آغاز یک فصل جدید در زندگی است. این تغییر می‌تواند مربوط به حوزه‌های مختلفی مانند:

· شغل و حرفه

· روابط عاطفی جدید

· رسیدن به درجه‌ای از بلوغ فکری و استقلال

· پروژه‌های جدید و هیجان‌انگیز

این که خودتان را در خواب عروس می‌بینید، نشان می‌دهد که ناخودآگاه شما در حال آماده شدن برای این تحول است.

۲. ارتباط با فرد فوت شده:

صحبت کردن با فردی که فوت شده و اشاره او به "درگیری در نامزدی" شما می‌تواند این معانی را داشته باشد:

· نگرانی و دغدغه درونی: ممکن است در بیداری به طور ناخودآگاه در مورد تایید یا نظر این فرد (یا به طور کلی بزرگان فامیل) درباره ازدواج و زندگی آینده‌تان فکر می‌کرده‌اید. خواب، بازتاب این دغدغه است.

· آرامش خاطر: از جنبه مثبت، ممکن است نشان دهد که احساس می‌کنید آن فرد از شما حمایت می‌کند و از جایی دیگر ناظر خوشحالی شماست. گفته او می‌تواند به این معنا باشد که او نیز در شادی شما شریک است.

· نماد خرد و راهنمایی: گاهی اوقات افراد فوت شده در خواب نماد "خرد کهن" یا وجدان بیدار ما هستند. پیام او می‌تواند تاکیدی بر این باشد که در آستانه یک تصمیم مهم قرار دارید.

۳. ترکیب این دو نماد:

ترکیب این دو موضوع (فرد فوت شده + خواب عروسی) به شدت نشان می‌دهد که شما در حال:

· بستن یک دوره از زندگی و شروع دوره‌ای جدید هستید.

· پشت سر گذاشتن یک غم یا وابستگی قدیمی.

· دریافت تایید نمادین از سوی گذشته برای حرکت به سمت آینده.

سوالات کلیدی برای تعبیر دقیق‌تر:

برای این که تعبیر خواب شما دقیق‌تر شود، از خودتان این سوالات را بپرسید:

۱.در بیداری، در مورد ازدواج (خودتان یا به طور کلی) چه احساسی دارید؟ (آیا درگیر یک رابطه هستید؟ آیا نگران ازدواج هستید؟ آیا منتظر یک پیشنهاد هستید؟)

۲.چه احساسی از دیدن آن فرد فوت شده در خواب به شما دست داد؟ (آرامش؟ ترس؟ اضطراب؟)

۳.آیا اخیراً تغییر بزرگی در زندگی‌تان رخ داده یا در شرف رخ دادن است؟

نکته نهایی:

به طور کلی، این خواب بیشتر حال و هوای مثبت و سازنده دارد. ترکیب "فرد فوت شده" (نماد گذشته و پایان) با "عروسی" (نماد آینده و آغاز) نشان می‌دهد که شما در مسیر تکامل و رشد شخصی قرار دارید و گذشته به شما انرژی می‌دهد تا به سمت آینده حرکت کنید.

امیدوارم این توضیحات برای شما مفید بوده باشد. اگر سوال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

به نظرم بابام خیلی منطقی برخورد کرد انداخت بیرون بابای من بود جسد هم از خونه بیرون نمیرفتفک کن پسر ب ...

بخدا ارهه 

مام فهمیدیم دروغ می‌گفته این مدت 

وسایلای خونه رو برمیداشت میفروخت