2777
2789
عنوان

داداشم 27سالشه بابام میخواست ازخونه بیرونش کنه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 49 پست
والا مامان بابات حق دارن.دختری ک واسه خودش ارزش قائل نباشه و بره تو کارگاه و ... واقعا نمیتونه جای ع ...

اصلا به غیر ازون 

دختره یدونه هم بچه پنج ساله داشته طلاق گرفته بوده

مامانم گفت همچین ادمیو قبول نمیکنم عروسم بشه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببرنش کمپ ترک کنه.. چقد بده این همه نگران بچت باشی خرجش کنی تر و خشکش کنی آخرش بره معتاد شه

اره اصن داداشم یه حالتی بود همینجوری چرت میزد خوابش میبرد یا خیلی بیحال میشد 

بدترنکنیدقضیه رو منطقی وعاقلانه‌پیش برید امیدوارم آرامش ب خانوادتتون‌ برگرده

مامانم صب مشمبا داده بود گفت بده داداشت لباساشو همرو جمع کنه بره ازین خونه نبینمش

اصلا به غیر ازون دختره یدونه هم بچه پنج ساله داشته طلاق گرفته بودهمامانم گفت همچین ادمیو قبول نمیکنم ...

اتفاقا اگه دختر سالمی بود، میشد از بچه داشتنش چشم پوشی کرد.ولی این قضیه غ قابل پذیرشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
هوووففخیلی بده واسش متاسفم که با یه بچه رفته سمت این کارا

اصلا بچه اون که بودا، به ابجیم محل نمیذاشت😂

نو که اومد ب بازار کهنه شده دل آزار

هوش مصنوعی چون خودم کنجکاو شدماین خواب می‌تواند تعابیر مختلفی داشته باشد که بستگی به احساسات و شرایط ...

اشتباه فرستادی😐

با تعاریفی کردی کردی دختره خیلی آشغاله(ربطی به مطلقه بودنش نداره ها)

اهوم

مامانم که قبول نکرد اصن 

اتفاقا اگه دختر سالمی بود، میشد از بچه داشتنش چشم پوشی کرد.ولی این قضیه غ قابل پذیرشه

دختره اره اگه شوهر نمیکرد میشد