2777
2789

ماجرا ازین قراربود که داداشم قبلا تو یه اسنپی کار میکرده، خلاصه از یه دختره داداشم خوشش اومده بوده،

بعد این دختره که داداشم خوشش اومده 22 سالش اینا بوده یه بچه پنح ساله هم داشته حالا 

داداشم هرسری میپیچوند، نمیومد خونه، با دختره میرفت تو کارگاهه بابام میخوابیدن (کارگاه مال خودمون بوده)

خلاصه دختره زنگ زد به مامانم، مامانم حرف زد با دختره گفت که من همچین عروسی رو تو خونم قبول نمیکنم بچه هم داشته باشه طلاق گرفته باشه و.. این حرفا

بعد دختره به مامانم گفت: آره پسرتون شیشه میکشیده ساقی بوده این مدت 

ما فهمیدیم که داداشم معتاد شده یجورایی 

بابام صداش درومد گفت یا بیا سرسپرده شو یا از خونه برو بیرون، دختره هم واست نمیگیریم میخوای تنهایی برو خواستگاریش برو بگو که بدون ننه بابایی.. 

از همون موقع که فهمیدیم، خونه همیشه دعواست 

مامانم یه مشمبا داد به ابجی کوچیکم گفت برو به داداشت بگو لباساشو همرو تواین جمعش کنه..

بابتم خیلی سخت گرفته به داداشم، گوشیشو گرفته، از دوستاش محدودش کرده، حتی سیمکارتم نداره داداشم🙂

حداقل بهتر ازینه که بیرونش کنن از خونه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

داداشم خیلی خیلی محدودیتش نسبت بهم بیشتر شده 

بابام میگه باید همینطوری بمونه زحر بکشه اصلا

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بابام خیلی منطقی برخورد کرد انداخت بیرون 

بابای من بود جسد هم از خونه بیرون نمیرفت

فک کن پسر بزرگ کنی معتاد بشه

داداشت کممممم داره به فکر خودش نیست ب فکرش مامان باباش باشه خجالت بکشه

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

والا مامان بابات حق دارن.

دختری ک واسه خودش ارزش قائل نباشه و بره تو کارگاه و ... واقعا نمیتونه جای عروس رو توی یه خانواده ابرودار بگیره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
داداشم خیلی خیلی محدودیتش نسبت بهم بیشتر شده بابام میگه باید همینطوری بمونه زحر بکشه اصلا

بابات پول هم نباید بهش بده 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛