2777
2789
رشته خطرناکی داعما با خون های آلوده سر و کار داری و بازار کار خوبی هم ندارد چیزی ک من شندیم

اخه دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم

میکرو اوردم واحد کرج

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناک بودن این دوست عزیزی که گفت کاملا اشتباهه 

چون اصلا نمیدونه صرفا نظر داده 

اسم علمی این رشته میکروب شناسی پزشکی 

بازار کارش واقعا بده استخدام آزمایشگاه های خصوصی مگه بشی 

استخدام دولتی هم ماده 28 

اخه دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونممیکرو اوردم واحد کرج

عزیزم اگه علاقه داری برو بعد استاد دانشگاه شو من دختر صاحب خونمون این رشته رو خوند و بعدش بلافاصله استاد دانشگاه شد و الان استرالیاست البته بازم خطرناکه

خطرناک بودن این دوست عزیزی که گفت کاملا اشتباهه چون اصلا نمیدونه صرفا نظر داده اسم علمی این رشته میک ...

دوست عزیز اول اینکه خودم پشت کنکوریم  و در مورد اکثر رشته ها اطلاع دارم دومین موضوع اینکه حرفی ک من زدم گفته مشاوره بود چون من خودمم علاقه مند به همین رشته بودم این حرفو به من زدن  بعدشم بیس میکروبیولوژی یعنی علم مطالعه با باکتری و ویروس و پریون ها و اینکه بازار کار درستی هم ندارن تو ایران 

دوست عزیز اول اینکه خودم پشت کنکوریم و در مورد اکثر رشته ها اطلاع دارم دومین موضوع اینکه حرفی ک من ...

عزیزم من سال 97 کنکور دادم و دانشگاه تهران پرستاری خوندم نصف فامیل خودم همسرم کادر درمان هستند 

مشاور کیه چیه من پدرم موسسه کنکور داره میدونیم دیگه کسی میارین باساعتی 10/15 تومن کار کنه علامه دهر نیستند 

دعوا که نداریم و اینکه واقعا رشته بی آینده ایی در ایران 

عزیزم من سال 97 کنکور دادم و دانشگاه تهران پرستاری خوندم نصف فامیل خودم همسرم کادر درمان هستند مشاور ...

عزیز دلم منم همینو دارم میگم خوب گفتم ک بازار کار خوبی ندارد شما هم میخایی نظر بدی لازم نیست بقیه رو خراب کنی بعدشم ب ما چ ارتباطی داره ک پدرتون چیکاره هستن؟

عزیز دلم منم همینو دارم میگم خوب گفتم ک بازار کار خوبی ندارد شما هم میخایی نظر بدی لازم نیست بقیه رو ...

عزیز دلم من پدرم بحدی تجربه در زمینه کنکور داره خواستم بگم من صرفا بی مدرک حرف نزدم هم مدرک تحصیلی ام گفتم هم گفتم اون مشاوره که شما میگی چندین نفرش پیش پدرم کار می‌کنه 

باشه عزیزم باشه قربونت برم من غلط کردم من

برای دیگران احترام قائل نیستید حداقل برای خودت ارزش بگذار ، من همیشه به عنوان نفر سوم با دخالت منطق بر مبنای تجربه و علم نظر میدم برای همین کامل نظرم دادم و اصلا روی نظر شما ریپلای نکردم با احترام به رفتار شما من خیلی سعی میکنم صرفا استارتر مخاطب من باشه 

خوشحال شدم از همکلامی با شما 

خطرناک بودن این دوست عزیزی که گفت کاملا اشتباهه چون اصلا نمیدونه صرفا نظر داده اسم علمی این رشته میک ...

عزیزم من یه اشنام فیزیک روزانه قبول شده با میکروب آزاد کدومو بره؟من خیلی اطلاعات ندارم درمورد این دوتا

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

عزیزم من یه اشنام فیزیک روزانه قبول شده با میکروب آزاد کدومو بره؟من خیلی اطلاعات ندارم درمورد این دو ...

میشه بدونم خانم یا آقا 

و اینکه میکروب شناسی یا میکروبیولوژی ؟

من باشم بین این دو مورد فیزیک 

بازار کار علوم پایه واقعا در کشور ضعیف

من بودم از مزیت دولتی بودن استفاده میکردم