2777
2789
عنوان

زنداداشم پسر شش سالمو از خونش بیرون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 117 پست
پس چرا را به را معذرت خواهی میکنه وآدم میفرسته؟😎😂😂

نمیدونم طبق کامنت بالاتر خودت شاید چون تو خیلی خوشگل و پولدار و با معرفتی دلش تنگ شده برا خودت و بچه هات که دوباره برن خونش گرد و خاک کنن😂😂😂

حالا کی ضرر کرد تو یا اون؟ (با لحن حبیب لیسانسه ها بخونید لطفا)

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداش من رو اگه مید یدی منم میدیدی میفهمیدی چه خبره😎😂

بابا اعتماد به سقف دمت گرم😆

درضمن علف باید دهن بزی شیرین بیاد که اومده

اون عشق وحالشو باداداست میکنه،دایم بغلشه،تو فکرتو درگیر میکنی بخاطرش

مهم داداشته که رام خودش کرده،خونواده شوهر کیلوبی چنده

حقش بوده ولی کلا چرا باید جرات کنه بچه خواهر شوهر پرت کنه بیرون واسم سوالبه چه حقی

فقط به خاطر اینکه بچه من پسره اون دختر  ما این چیزا برامون مهم نیست اون خودش ومادرش عزا گرفتن که چرا پسر ندارن به خوشگلی منم حسودیش میشه آخه مگه دست منه؟ 

نمیری دختر،مردم ازخنده،دلت همیشه شادولش کن بابا بچس هموز شوهر نکرده فقط فکر حسادت زنداداششه😆😆😆

اره این مدلیشو ندیده بودم 😂😂😂

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بخدا خیلی راحته،اصلا آدم خونه مادرشوهر وخواهرشوهر مجبوری میره به احترام همسرشوگرنه دلش نمیخاد سالها ...

ما از خدامونه که نیاد خودمون خواهرا باهم دوستیم چکار دشمن داریم؟ خودشو به زور میچپونه تو ما با اون اخلاق گندش😂🤣

اگه داداشمون میخواد باید خانواده ش بخواادچ حرفااا

من عاشق همسرمم ولی باخواهرش یدونه خواهرداره قطع ارتباطم بخاطر فضولیاش

خونه مادرشم میرم به احترام همسرم،هنوز خیلی باشخصیته مادرش ولی همسرم نخاد نمیرم،چون اصلا خوش نمیکذره اونحا

من عاشق همسرمم ولی باخواهرش یدونه خواهرداره قطع ارتباطم بخاطر فضولیاشخونه مادرشم میرم به احترام همسر ...

ما هم رو‌میدادیم هر دو عروس دوست داشتند قطع رابطه کنند ولی برادارمون نمی‌خوان و نمیتونن

باید ماها رو هم بخوااان

بهرحال خوشبخت باشید

ما تو فامیل مادریم 3 تا دختریم 2 تامون همسنیم که به شدت با هم خوبیم یکی دیگه هست کوچیکه کلاس سومه دختر خالمه

وقتی میرم خونه داییم که دختر داییمو ببینم زنداییم فورا به دخترداییم پیام میده که درارو قفل کنید که یه وقت این دختر خاله کوچیکه من پاشو نزاره خونشون

بگو باید تحمل کنی این چیزااا رو 😒😁ما هم دختر داره دوتا هی میگه کاش پسر بشه بعدی

باور میکنی مهمون براش اومده بود براشون غذا درست نکرده بود آوردشون خونه من  دیدم گشنه ان خجالت کشیدم براشون ناهار گذاشتم  بعد ده دقیقه بچه من رو تحمل نکرده بود چون پسره و اون پسر نداره

من عاشق همسرمم ولی باخواهرش یدونه خواهرداره قطع ارتباطم بخاطر فضولیاشخونه مادرشم میرم به احترام همسر ...

عزیزم شما ثابت شده ای ادم خوب و با شخصیت تو هر نقشی که باشه ادم درستیه و درست رفتار میکنه حالا فرق نمیکنه زن داداش باشه یا خواهر شوهر در هر صورت سعی میکنه بهترین و بی ازار ترین باشه و 

ادمای بد هم در هر نقش و جایگاهی که باشن با فحاشی و توهین و زورگویی خودشونو نشون میدن 

🪷 سروناززز 🪷