2777
2789

بچه ها من خدا رو شکر خانواده شوهرم و خودم هردو بد نبود، همه چی خوب بود زمان خودمون

منتها مادرشوهرم زجرم داد تا این مراسم ها و برنامه ها و مخارج اجرا شد

از مهریه بگیر تا شیربها (4 تکه از لوازم بزرگ) و... 

با این که پدر خودم هم کم نذاشت و فقط هزینه جهازم از کل هزینه های اونا بیشتر شد، واسه جشن عقدم مهمونای اونا بیشتر از ما بودن (3 برابر) ولی واسه عروسی مادرشوهرم زورش میومد به همه فامیل های ما شام بده که تازه اندازه افراد دعوت شده تو جشن عقدمون از سمت اونا بودن (نصف جمعیت اونا تو عروسی) و هی پدرشوهر و شوهرم رو پر می‌کرد 

بگذریم که من وقتی ماجرای جشن عقد رو به شوهرم یادآوری کردم دیگه کوتاه اومد و ما همه ی مهمون ها رو دعوت کردیم

دیروز رفته بودیم پاتختی فامیل شوهرم، با این که عروسی دعوت نشده بودیم دستگاه پوز آوردن هممون کارت کشیدیم کادو دادیم کم هم ندادیم

بعد واسه عروسی پسره فقط بزرگ ها رو دوباره دعوت میکنه اونا دوباره میخوان کادو بدن ما رو دیگه دعوت نمیکنه

با این که رسمشون هست و به نظر خودشون بد نیست

ولی من برای خودمون خیلی بد میدونم و هی به ذهنم میاد که مادرشوهرم میخواست منو اینطوری جلو فامیل هام ضایع کنه،یا واسه عروسی که پولش از کادوها دراومد میخواست خساست کنه اعصابم بهم میریزه (فهمیدم که حتی عروسی هم نمی گرفتن فامیل هاشون همینجوری کادوها رو میاوردن میدادن به پدرشوهرم،ولی شوهرم گفت بابام چون میتونست باید عروسی می‌گرفت و جلوی دیگران زشت بود)

احساس میکنم بهم توهین شده و یجورایی زحمات پدرم رو به حساب نمیاوردن

I will always love you❤️💖💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نفهمیدم

خلاصه: واسه من عروسی گرفتن ولی با کنایه و منت، با این که پدرم خیلی واسم هزینه کرد و حقمون این نبود

دیروز رفتم یه مراسمی که به نظرم زیاد جالب نبود و رسمشون رو نپسندیدم، و فهمیدم مادرشوهرم میخواسته یه همچین مراسمی برام بگیره، و با توجه به وضع مالی ما و خودشون من کوچک میشدم

الان زورم گرفته

منم😂

خلاصه: واسه من عروسی گرفتن ولی با کنایه و منت، با این که پدرم خیلی واسم هزینه کرد و حقمون این نبود

دیروز رفتم یه مراسمی که به نظرم زیاد جالب نبود و رسمشون رو نپسندیدم، و فهمیدم مادرشوهرم میخواسته یه همچین مراسمی برام بگیره، و با توجه به وضع مالی ما و خودشون من کوچک میشدم

الان زورم گرفته

تنها نیستیم ،مگه میشه دعوت نشی بری عروسی

بابا تو عنوان نوشتم عروسی

یه پاتختی رفتیم کادو دادیم ولی عروسی دعوت نمیشیم،حالا اون اشکال نداره اون ها وضع مالیش ن اوکی نبود

ولی مادرشوهرم میخواسته برا منم همین باشه با این هم وضع ما هم اونا خوب بود و زشت بود و من کوچک میشدم

اونجاش که عقد با شما هست و عروسی دعوت نبودی رفتی کادو دادی؟

یه کم بد نوشتم

یه پاتختی رفتیم کادو دادیم ولی عروسی دعوت نمیشیم،حالا اون اشکال نداره اون ها وضع مالیش ن اوکی نبود

ولی مادرشوهرم میخواسته برا منم همین باشه با این هم وضع ما هم اونا خوب بود و زشت بود و من کوچک میشدم

خلاصه: واسه من عروسی گرفتن ولی با کنایه و منت، با این که پدرم خیلی واسم هزینه کرد و حقمون این نبوددی ...

خوب این کار رو که نکرده ، با اینکه میگی رسمشون هست . دیگه چرا طلبکاری ؟؟؟؟

اونها فامیلهاشون ازشون پول گرفتن و یه شام هم بهشون ندادن . اینم می خواسته همین کار رو بکنه ، که نکرده . 

من فقط فهمیدم خیلی حساسی و چیزی که گذشته نباید بهش فکر کرد مخصوصا اونجوری که شما میخواستی پیش رفته د ...

نمیدونم دست خودم نیست عصبیم

ظهر هم با این که سعی بر حفظ ظاهر داشتم ولی اخلاقم زیاد با شوهرم خوب نبود

یه کم بد نوشتمیه پاتختی رفتیم کادو دادیم ولی عروسی دعوت نمیشیم،حالا اون اشکال نداره اون ها وضع مالیش ...

کلا اشتباه میگی😂😂

پاتختی بعد عروسی مگه نیست؟؟

یعنی قبلش میرید پاتختی و کادو میدید بعدعروسی دعوت نیمشید؟؟

واقعاااا مضحک و افتضاحه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃