2777
2789

این تاپیکو پربازدید کنید واسه ما کنکوریای ۴۰۵ 

لطفا بگید چیکار کردین که موفق شدین یا نشدین

یکم دلگرممون کنید

مدرسه بریم نریم 

روزی چقد بخونیم چقد تست بزنیم ویدیو ببینیم یا نه

جواب بدین انشاءالله خدا همیشه کمکتون کنه ♥️

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با سوابق قبول شدم🥲

چه رشته ای

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من مهندسی معماری قبول شدم

به مبارکه خانم مهندس

ببیین اول از همه خودتو باور داشته باش

هیچکس حتی فکرشو نمیکرد که من قبول بشم

هیچ امید و انگیزه دادنی از طرف دیگران نبود

فقط خودم بودم ببین مدرسه رو من رفتم ولی مدرسه جوری برنامه چیده بود که فروردین و اردیبهشت ما مدرسه نریم و درس بخونیم یعنی تا اسفند درسهامون تموم بشه

بعد مدیریت استرس خیلی مهمه

ببین من میگم بیشتر باید تست بزنی چون با تست زدن مطالب بیشتر توی مغزت موندگار میشه