با دوتا از خالهام مشکل پیدا کردم یکیشون یه تهمتی بهم زده بود اونیکی هم بهم بی احترامی کرد به صورتم بی احترامی کرد خیلی خستم از همشون دلم شکسته الانم مهمونیه مامانم به من زنگ نزد که برم واقعا دلم شکسته
عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :) رتبه سال اولم ۵۰ هزار رتبه سال دومم ۳۰ هزار رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه) ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم بعضی وقتا کم میارم ولی زندگی داره میگذره و برای منو تو واینمیسته :/
عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :) رتبه سال اولم ۵۰ هزار رتبه سال دومم ۳۰ هزار رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه) ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز
یه تفعل آیینه بگیر بهت پیام روحت رو میگه اینقدر قشنگ ناخودآهت باهات ارتباط میگیره که خدا میدونه بهت میگه چه پیامی باید بگیری یا چه درسی البته مستقیم هم میتونی نیت کنی من همیشه سوالی دارم یا کاری سریع ارتباط با آینه میگیرم عالیه البته میدم برام بگیرن از تو اینستا بزن آیینه درون یا تلگرام سایت هم دارن عالیه