2777
2789
عنوان

چکارکنم خانواده ام کمتربیان خونه ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 106 پست
خب الان دیشب گفتم نیستم خونه فلانی ام میگه پاشوبیاگفتم خب من شام اینجام میگه خب مامانتوچکارکنم بیا؟ا ...

همونجا محکم و چکشی میگفتی برگردید خونه .من که نخواستم و نمی‌خوام بیاید خونم .زندگی مستقل دارم و شما فقط خانواده م نیستید 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بازم خوبه.اگه هر شب شام می خواستن سخت بود .ولی اینجوریم سختی خودشو داره عزیزم ولی میدونی حتما حا ...

اجر داره درست میگی .تهش شوهرم صبرش به سرمیرسه چون یمفهمم نااحت میشه زیاد میگم ماخیلی وقتهاخواستیم بریم جایی یهویی اومدن نرفتیم یا شوهرم بچه هاروبرداشته برده ناراحت میشدن بچه هامیلن میبینن اونارفتن خونه مادرشوهرمن تنهابراایناموندم بازانگارنه انگاربه یه ورشونه

هووف .جوابشون نده .بگو کار واجب که ندارید .من خیلی وقته از اون خونه رفتم. بگه اختیار صحبت کردن مو دا ...

خیلی گفتم اتفاقا بعضی وقتهامیگه شوهرتوبی عرضه است میدونه شوهرمن عالم وادم ومیخوره یامیگه نیمتونه جلوتوروبگیره درصورتی که من خیلی حدخودمومیدونم یاخیلی به حرف شوهرمم ددبعضی موارد میخوادشوهرمنم شبیه نسل خودش باشه شوهرمنم اخلاق گندزیادداشته درست شده دیگه بااینکه به روخودم نیمارم تابیشترصحبت کنه ولی کلا نیمفهمه

همونجا محکم و چکشی میگفتی برگردید خونه .من که نخواستم و نمی‌خوام بیاید خونم .زندگی مستقل دارم و شما ...

وای اصلا روم نمیشه من خیلی سعی میکنم احترامشون رونگه دارم ولی میگم دوبارگفتم خب مااینجاییم ولی انگارنه انگارتهش اومدم خونه ام

شایدباورت نشه اونقدربدشون یمادش مثلا من مامانموگفتم تروخداباباروبگوخیلی زنگم نزنه روزی ۳بارزنگم میزد ...

هووف .زنگ میزنم گزارش روز ازت بگیرن 

من مادر شوهرم روزی ۳وعده زنگ میزد ساعت ۸صلم .۴ و ۱۱شب .به شوهرم گفتم از ۱۱شب تا ۸صبح فردا چه اتفاق خارق‌العاده ای افتاده که زنگ میزنع خبر بگیره ‌نکنه بیدار می‌کنه گوسفندان رو از مرتع بیاریم خونه 🥴🥴🥴😮‍💨دیگه کاری کردم همون بعداز ظهر که شوهره سرکارم به اون میزنگه 

تو هم بابات زنگ زد خبر گرفت بگو خبر خاصی نیست که بخوام بهتون بگم همون همیشگی .بازم مادرت زنگ زد سرد برخورد کن .مکالمه رو کش نده .درسته پدر و مادرن احترام واجب اما آرامش رو از تو و شوهرت گرفتن .والدین کنترلگر شدن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چه شرایط سختی خب غیر مستقیم به مامانت بگو

دیشب مامانموگفتم مادرشوهرم خیلی ناراحت شده یه شب شام تدارک دیده بعدازچندوقت من واستادم شاید من دوسه ماه بیشتره شام یاناهارنموندم خونه شون اوناماهی یکبارمیان شام یاناهارمیمونن

اجر داره درست میگی .تهش شوهرم صبرش به سرمیرسه چون یمفهمم نااحت میشه زیاد میگم ماخیلی وقتهاخواستیم بر ...

حق داری عزیزم.یه بار قشنگ مادر دختری به مامانت بگو بگو من حرفی ندارما ولی از اینکه زندگیم خراب بشه یا صدای خانواده شوهرم در بیاد میترسم .بگو بیاین ولی مثلا هفته ای دو بار قدمتون رو چشمم.

منم تقریبا شرایطم مثل تو هست یه وقتایی هم صدام در میاد سریع گریه میفتن تا یه ماه عذاب وجدان خفم می‌کنه.عموم 4تا بچه داره که هر روز خونه ی عموم هستن .بابام اینا همسایه ی عموم هستن اینا رو میبینن توقع دارن من هر روز برم خونشون .من یه شهر دیگه هستم و با دوتا بچه مدرسه ای و بدون ماشین خیلی سختمه

هووف .زنگ میزنم گزارش روز ازت بگیرن من مادر شوهرم روزی ۳وعده زنگ میزد ساعت ۸صلم .۴ و ۱۱شب .به شوهرم ...

دقیقاا به قول الان اینجابودن صبح ساعت ۸ونیم زنگ میزنن بچه هاخوبن بچه هامددسه ان ناهارچی داری کارهاتوکردی بابابکشین بیرون ازمن اونقدرم سردصحبت میکنم بعدمیگن چته باشوهرت مشکل داری من اصلا ازمشکلاتم صبحت نیمکنم اصلا باهاشون مبگم نه میگن یه چیزی هست میدونیم

منم تقریبا شرایطم مثل تو هست یه وقتایی هم صدام در میاد سریع گریه میفتن تا یه ماه عذاب وجدان خفم می‌ک ...

وای خیلی سخته بخدا موندم دیگه منومیگن هروقت میخوای بیای زنگ بزن میای میبریمت شوهرت نیس ولی خودم دوست ندارم توشرایط سخت هفته ای یه باربیشتربرم