2777
2789

خانمامن پد مادرم اکثرشبهامیان واصلا قبلش خبرنمیدن که میخوایم بیایم مثلایه موردش من خونه مادرشوهرم کم میرم اگرم برم شام اینانمیمونم دیروزرفتیم اصرارداشتش شام وبمون گفتم باشه زنگ زدم بابام دخترموبیاراینجاگفت بروخونه ات داریم میایم اینجاهم اقوام درجه یکشون هست برن مادرشوهرم خیلی ناراحت شدش خودمم خیلی ناراحت شدم بیش ازحدیعنی رومم نشد چیزی بگم بازامشب توخونه بودیم صدای اهنگ زیادبودش نفهیمدم درب وزدن زنگ زدن گوشیم دیدم اومدن ناراحت بوده چرااونقدراهنگ زیاده دروبازنمیکنید میرقصیدن بچه هااین وقت وبی وقت رفتنشون خیلی اذیتم میکنه تاحالاشده بگم قبل اینکه میخواین بیاین خبربدین چون میخواستیم بریم جایی یهویی میان شوهرمم خیلی ناراحت میشه ولی دوسه باره خبرمیدن

من ازبوی سیگارمتنفرم متنفر بابام خونه خودشون ازترس مامانم یه دونه سیگارروشن نمیکنه ولی اینجامیادش شاید هر ۱۵تا۲۰دقیقه یه سیگار الان یکساعته رفتن هنوخونه ام بوگندمیده رومم نمیشه بگم نکش توروخدا بدم میادش ازبوش چرانمیفهمن من دیگه اون دختر ۱۴ ساله پیش نیستم هزارتافرق کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم من خونه نادرشوهرمم ولی انگارنه انگار وحتی بعدبه مامانم گفتم مادرشوهرم ناراحت شده من خیلی کم میرم خونه مادرشوهرم .یخورده گرفته شدش ولی چیزی نگفتش بازامشب بیخبر اومدن دلم میخواست بگم سری بعدبی اطلاع بیاین بایدپشت دربمونیدروم نشدش

وقتی خونه ی مادرشوهرت بودی میگفتی مهمونی دیگه

گفتم دیگه گفتش پاشوبیامادرتم هست کجاببرم نادرم اینجادوتاخواهرش داداشاش خواهرشوهرهاش مادرشوهرومادرش اینجان خیلی ازلحاظ فکری بعضی وقتهابیفکرعمل میکنن

گفتم من خونه نادرشوهرمم ولی انگارنه انگار وحتی بعدبه مامانم گفتم مادرشوهرم ناراحت شده من خیلی کم میر ...

به خاطر اینکه  شاغلی و دخترت میمونه پیش اونا چیزی نمیگی؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه عزیزم من یکساله شاغل نیستم دخترم یکروزرفته مونده خونشون اومده بچه هام مدرسه میرن کلا پیش خودمن

ای بابا .با به کاربر دیگه اشتباه گرفتم .همونجا میگفتی بمونه خونتون خودم میام دنبالش .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

به خاطر اینکه شاغلی و دخترت میمونه پیش اونا چیزی نمیگی؟؟

اصلااکشش اینکه هرشب بیان وندارم بخدا خسته میشم منم دیگه درسته پدرومادرادمن من جلوبابام پوششم بازوراحت نیس بابام که میادبدوبدومیرم لباس مناسب میپوشم یااصلا مهمون خاصی داریم یامیخوایم بریم جایی نمیدونم چرانیمفهمن روزی دوباززنگ میزنن صبح ساعت ۸ونیم صبح اخه دیگه بگو منوبیخیال بشین یاصبح هاساعت ۱۰به بعدزنگ بزننین شوهرمن باخودش نمیگه ایناسرصبح چیکاردارن هنوچای صبونه نخوردیم زنگ میزنن

شاید دلشون تنگ میشه ولی اشتباه میکنن دائم بدون اطلاع میان

وای اصلا این دلتنگی اشتباهه زندگی منوهم تحتتاثیرقرارمیدن میان هم فقط ازهم مینالن وناله میکنن میگم جلومن ناله نکنید منم اونقدردارم توزندگیم میگن بریم به کی بگیم اصلا موندم دیگه