2777
2789
عنوان

چکارکنم خانواده ام کمتربیان خونه ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلااکشش اینکه هرشب بیان وندارم بخدا خسته میشم منم دیگه درسته پدرومادرادمن من جلوبابام پوششم بازوراح ...

جواب تلفنشونو نده .به خط در میون جواب بده .تنها بچشونی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من جات بودم با این اوضاع میرفتم یه شهر دور خیلی دور😐چون واقعا خیلی این مشکل بزرگ و رو اعصابهیه غریب ...

اصلاهبچی نمیتونم بگم هیچی من روم‌نمیشه بگم توخونه ام سیگارنکش بدمون میادش ازبوش کجابرم کارشوهرمم شهردیگه است ولی یه کاره دیگش اینجاست نمیشه اصلا شدنی نبس پاشم برم 

جواب تلفنشونو نده .به خط در میون جواب بده .تنها بچشونی ؟

یه خط درمیون جواب میدم بخدا میبینی ۳یا۴بارپشت هم زنگ میزنن نه یه داداش هم دارم اونم شهردبگه است تقریبا یساعت نیم راه داره یه برادر۱۳ساله هم توخونه دارم

شرایط،بدی داری من واقعا درکت میکنم خدا کنه نجات پیدا کنی

خیلی سخته خیلیی فک کن اگرمادرشوهرت اینقدربیادش چیکارمیکنی واقعامیگم خوبه شوهرم چیزی نیمگه منو ولی میفهمم ناراحت میشه مستقیم نیمگه 

یه خط درمیون جواب میدم بخدا میبینی ۳یا۴بارپشت هم زنگ میزنن نه یه داداش هم دارم اونم شهردبگه است تقری ...

پیام بده بگو کاری دارید ؟سرم شلوغه ...خودت چند وقت به چند وقت میری خونشون ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو