2777
2789
عنوان

چکارکنم خانواده ام کمتربیان خونه ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهر برادر دیگه ای نداری ک باهاشون صحبت کنه ؟ چون خودت بگی فک کنم خیلی دلخور بشن شایدم قهر کنن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
پدرمادرت بچه دیگه ای ندارن،خدب نیست زیاد رفت خونه داماد آخه

چرایه داداش دارم اونم دورتره یکساعت ونیم راه دارن کم یمرن اونجا ماهی یکباراگربرن یه داداش هم ازپرورشگاه اوردن اونم هیچی کلاچوب خشکه انگاری😅😅😅

خاهر برادر دیگه ای نداری ک باهاشون صحبت کنه ؟ چون خودت بگی فک کنم خیلی دلخور بشن شایدم قهر کنن

نه داداش کوچکترم که زن داره وشهردیگه ان اونم‌ادمی نیس بره بشیته صحبت کنه واسه این روزهاخواهرخوبه که ندارم

من جات بودم با این اوضاع میرفتم یه شهر دور خیلی دور😐

چون واقعا خیلی این مشکل بزرگ و رو اعصابه

یه غریبه یا هرکس دیگع ای باشع ادم یه چیزی میگع بهشون اما پدر مادر واقعا چیزی نمیشه گفت 

ادم نابود میشع اینجوری

پدرمادرت بچه دیگه ای ندارن،خدب نیست زیاد رفت خونه داماد آخه

دقیقا من الان باخودم میگم زمانی که دختراموعروس کنم هتفه ای یه باربیشترنمیرم دخترهرروزبیادش یعنی چی اینکار

نه داداش کوچکترم که زن داره وشهردیگه ان اونم‌ادمی نیس بره بشیته صحبت کنه واسه این روزهاخواهرخوبه که ...

خاله چی؟ رابطتت با خاله هات یا مادربزرگت چطوره؟ 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))