2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم چرا کسی که دوستش داشتم رفته و حالم داغونهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
مدیون خودتون احساستون شدین...چه حیف شدین و طلف کردین خودتونو بخاطر غرور مسخره...

غرور اون بیشتر بود مگه نه؟

هیچوقت نمیبخشمش...بعد از قطع رابطه بارها دوستام میگفتن شماره تو رو میگرده...در مورد تو از ما سوال میکنه پیگیر احوالته و...ولی چه فایده؟ یه بار نشد مثل آدم بیاد بگه چی میخواد

هیچوقت کسی رو در حد خودم نخواهم دید که بخوام با این مسخره بازیاش اعصابمو خورد کنم  

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزدل و ترسو بوده همون بهتر که رفته

همون بهتر که رفت ولی من موقعیتهای خوبی اون موقع داشتم به خاطر این به هیچ کدوم نگاه هم نمیکردم...همه دانشگاه ما دوتا رو باهم میدیدن فکر میکردن خبریه..ولی در کمال ناباوری از اتفاقاتی که افتاد هنوزم شوکه ام

هیچوقت نفهمیدم چرا دخترا وقتی پسری رو میخوان براش نمیجنگن مگه فقط مردا باید تلاش کنن بنظر من ع ...

من با رفتارم و اونهمه حمایت و کنارش بودن نشون داده بودم که ازش خوشم میاد...اون باید میومد میگفت که نگفت

خبری ندارم ازش و از اون دوست مشترک هم سوال نکردم ولی بنظرم متاهله...هیچوقت نمیبخشمش.. به نظرت حق دار ...

بخدا حق داری...توروخدا یکم پیگیر باش شاید امیدی هست شاید هنوز مجرده عب نداره یه بار پا بزار رو دلت غرورو بزار کنار شاید مجرد باشه 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

من متوجه تاپیک نشدم؟...ینی هم اسی و هم پسره هبچکدوم هیچی نگفتن؟...فقط همکار بودن؟

همکار ساده نبودیم...دوست بودیم اما نه رابطه عاشقانه....در مورد همه زندگیش به من گفته بود...باهم بیرون رفته بودیم چندین بار...رستوران دعوتم میکرد....ولی اکثرا بخاطر کار باهم بودیم و در کنارش صحبت های مختلف هم داشتیم...من با حمایتهام نشون دادم بودم اونو دوست دارم...اما اون هیچوقت هیچی نگفت و دل منو شکوند...

بخدا حق داری...توروخدا یکم پیگیر باش شاید امیدی هست شاید هنوز مجرده عب نداره یه بار پا بزار رو دلت غ ...

نه عزیزم...اون یه شهر دیگس...وقتی که میتونستم کاری نکردم الان زنگ بزنم چی بگم بعد 4 سال؟ بره به درک...قلب منو شکوند بدجوری هم شکوند...الان که به لحظات بودن باهم فکر میکنم یادم افتاد تمام جلسه دفاع پایاننامه اش رو من فیلم برداری کردم و کلی مسخره بازی درآوردم و خندیدم و ....طوری که هیچوقت نمیتونه فیلمو به زنش نشون بده اگه متاهل شده باشه....و من فقط افسوس میخورم چقدررررررررر ساده بودم و اوج جوانی و شادابیم رو پای چه موجودی گذاشتم

نه عزیزم...اون یه شهر دیگس...وقتی که میتونستم کاری نکردم الان زنگ بزنم چی بگم بعد 4 سال؟ بره به درک. ...

ای بابا عزیزم چقد ناراحت شدم الان چن سالته ...پس بیخیالش باش اگه واقعا تو رو دوس داشت یه حرکتی باید میزد امیدوارم یه ادم عاشق سر راهت قرار بگیره

من با رفتارم و اونهمه حمایت و کنارش بودن نشون داده بودم که ازش خوشم میاد...اون باید میومد میگفت که ن ...

نخیر عزیزم با رفتار نشون دادم ک جنگجویی نیست ک 

من همسرم وقتی ازش خواستگاری کردم  دوسه بار جواب منفی بهم داد چون قصد ازدواج نداشت  ولی وقتی میزان علاقه منو دید اونم اومد جلو

ای بابا عزیزم چقد ناراحت شدم الان چن سالته ...پس بیخیالش باش اگه واقعا تو رو دوس داشت یه حرکتی باید ...

من الان 26 ام

هیچ حرکتی نزد فقط هراز گاهی از دوستای مشترکمون حالمو پرسیده و اینم که امروز شنیدم گفته: ازم سرتر بود کنار نیومدم!!!!!!!!!!!!!

من الان 26 امهیچ حرکتی نزد فقط هراز گاهی از دوستای مشترکمون حالمو پرسیده و اینم که امروز شنیدم گفته: ...

دیگه ۴ سال گذشته سعی کن بهش فکر نکنی

نخیر عزیزم با رفتار نشون دادم ک جنگجویی نیست ک من همسرم وقتی ازش خواستگاری کردم دوسه بار جواب منفی ...

الهی خوشبخت باشی عزیزم ولی نه من هرگز اینقدر جسور نبودم که برم ازش خواستگاری کنم 

دیگه بعد 4 سال حالم خوب شده بود تا اینکه امروز شنیدم به یکی گفته ازم سرتر بود و خودمو پیشش کم میدیدم!!!! این منو سوزوند دوباره و همه چی باز برام زنده شد