به یکی از دوستان مشترکمون که پرسیده چرا شما دو نفر باهم نموندید گفته : چون ازم سرتر بود و خودمو پیشش کم میدیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خاک عالم تو سرش واقعا
دوسال زندگیم سیاه شد پای این عشق مسخره گریه کردم مریض شدم کم آوردم زمین خوردم....همه حس هایی که دخترا خودتون خوب میدونید
من هیچوقت فکر نکردم اون از من پایینتره!!!!! دارم دیوونه میشم این چه دلیل مسخره ایه!! خیلی خوش هیکل و بلند قد و خوش چهره بود و تو صحبت کردن خیلی از من سرتر بود و همیشه ارایه های عالی داشت و استادا دوستش داشتن چون اخلاق خوبی داشت و گرم و صمیمی بود...ولی تا جایی که من یادم میاد من فقط ترجمه ام خوب بود اون متوسط بود و همیشه از سرعت بالای من تو ترجمه و دقتم تو مقاله نویسی میگفت...من به کامپیوتر و آفیس و..تا حد خوبی مسلط بودم اون صفر بود و کاراشو من میکردم...سنم کمتر بود اون ارشد بود و من کارشناسی ..ولی استادمون برای یه مقاله ما دو نفر رو انتخاب کرده بود و سر همین باهم آشنا شدیم..هر جا کارش گیر میکرد به من میگفت حلش میکردم و الان که یادم میفته چندین بار شده بود با یه حالتی میگفت چطور تونستی اینو انجام بدی و من با خنده میگفتم کار که نشد نداره...ولیییییی اصلا از من پایینتر نبود من اونو از خودم سرتر میدیدم و دخترای کلاسشون همه مشخص بود روی این کراشن....وای حالم باز بد شده مثل همون دوسال که بدبختی محض رو تجربه کردم
دخترا هیچوقت تو دانشگاه عاشق نشید بذارید طرف مقابل اول بیاد جلو و خودشو بهتون ثابت کنه بعد شما درگیر احساس بشید...بخدا که عشق های دانشگاهی در 99 درصد موارد آخر و عاثبت خوبی نداره