2777
2789

یک هفته شیر طول روزشو قطع کردم ، ولی ظهرا و شبا با شیر میخوابه ، دم صبحم یه شیر میخوره 

امروز استارت قطع شیر ظهرشو زدم 

بدون شیر خوابوندمش 

بعد گریه کرد ، شیر میخواست ، میگفت بیا بخواب من شیر بخورم ، منم بغلش میکردم و اینا تا دیگه به زور تو بغلم خوابید ، قلبم براش آتیش میگرفت که میخواست و نمیدادمض

مامانم میگه اینکه میخواد و نمیدی ، داره بیشتر اذیتش میکنه تا اینکه یهو تلخک بزنی و خودش دلش نخواد دیگه 

میگه روشای جدید همیشه جواب نمیده 

من میخواستم خیلی تدریجی بعد از اینکه شیر روزشم کامل قطع شد ، یعنی ظهرام بدون شیر خوابید ، دیگه برای خواب شبش تلخک بزنم 

ولی مامانم اونجوری گفت ، یکم شک کردم 

دلم داشت براش آتیش میگرفت ظهریه 

چیکار کنم؟ 

یه باره دیگه ندم؟ یا همین روشو ادامه بدم؟

تجربتونو بگید بهم توروخدا

عزیزم من از روش های قدیمی استفاده کردم

هرکسی یه چیزی بهم می‌گفت واقعا گیج بودم چیکار کنم

یکی می‌گفت تا به ماه شبا شیر بده یکی می‌گفت اینکار بکن اون کار بکن

ولی من تا سه شب بهش تو خواب شیر دادم و به بعدش کامل قطعش کردم و تا به هفته بعدش دیگه کامل از شیر گرفته شد

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تدریجی قطع کردم

هر چند روز یه وعده

وقتی به مرحله شما رسیدم بهش میگفتم باشه تا پنجاه میشمرم بعدش دیگه شیر تموم میشه و براش می‌شمردم

کم کم تعداد رو کم کردم تا رسیدم به جایی که فقط شاید ده ثانیه طول می‌کشید شیر خوردش بعد یه شب البته اتفاقی شد که موند خونه مادربزرگش و من نبودم اون شب

بعدشم دیگه یادش رفت

🌷

من پسرم ۲۲ ماهش بود شیر شبو قطع کردم ۳شب بیدار میشد گریه میکرد بعد دیگه بیدار نشد. ۲۳ ماهگی هم یکی دو بار ترشی زدم سیاه شد دیگه روزهم  نیومد بخوره.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

من دوتا بچه مو کم کم از شیر گرفتم عین شما.

ببین اکه شیرخواست به جاش خوراکی مورد علاقشو بده

حواسشو پرت کن 

یهویی بگیری خودتم اذیت میشی چون شیر جمع میشه و اذیتت میکنه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔