2777
2789
عنوان

دانشجوها و قبول شدگان عزیز بشتابید 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 86 پست

بچه ها یه راز میلیون دلاری بهتون بگم 😉  می دونم هیجان دارین خیلییی هیجان انگیزه همه چیز با هم اتفاق میوفته و ذوق دارین ولی لطفا یادتون باشه که وقت برای خوش گذرونی و با دوستای جدید عشق و حال کردن هست ولیییییی =

🔴🔴🔴 تا می تونین از امکانات دانشگاه استفاده کنین 😉 🔴🔴🔴

هر چه که هست فقط برای همون ۴ ساله و در بیرون کلی باید بابتش پول بدین ولی در دانشگاه با پول کم یا بیشتر رایگانه در دولتی مخصوصا .. هر چی که مربوط به رشته تونه رو شرکت کنین کلی دوست پیدا میکنین چیز یاد میگیرین و رزومه هاتون رو منفجر می کینن عزیزای دلم 

کسی بهتون نمیگه ولی با دل و جون میگم 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

دوست هایی که اینجا میشناسین رو تگ کنین کلی سوال دارن و جواب نگرفتن

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های عزیز می دونم استرس دارین ولی اگه مدارک ناقصه سریع از مدرسه پیگیری کنین که کامل باشه برای ثبت نام

اگه کامل نباشه ترم اول مدام باید رفت و امد کنین

دانجشوهایی که میشناسین تگ کنین 

شما کسیو میشناسین تو این کار باشه

عزیزم دانشگاه بری متوجه میشی😇 اندک شمار بلدن و همه دنبال اونا ..

بله قطعا 

چقدر امکانش هست بتونم رشتمو تغییر بدم؟

دولتی ؟ چه رشته ای ؟ 

اره با سوابق زدمروان عاشقشمو اینکه من چند روز ثبت نام کردم برا روانشناسی الان علوم تربیتی اوردم باید ...

ببین روان اصلا قابل مقایسه با تربیتی نیس ‌. زیر شاخه هاشون فرق داره روان بهداشت روانه ، تربیتی جامعه شناسیه .. اونی که علاقه داری برو 

برای کار هم استخدام روان بیشتره

خوندین ؟ گفتم که خودم 🧕🏻

میشه آیدی تلگرام بدید پیام بدم

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

حسابداری آوردم آزاد 😭😭

احتمال کم بستگی ب دانشگاه و متقاضی ها داره .. حسابداری متقاضی زیاده پس احتمال کمتر .. پلن بی داشته باش

میشه آیدی تلگرام بدید پیام بدم

همینجا دارم رایگان جواب میدم

احتمال کم بستگی ب دانشگاه و متقاضی ها داره .. حسابداری متقاضی زیاده پس احتمال کمتر .. پلن بی داشته ب ...

یعنی چی ؟؟ عزیزم فک کنم اشتباه ریپ زدم میخواستم جدا بنویسم قبول شدم نمی‌دونم چطوره چون دولتی نیست آزاد هست 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

همینجا دارم رایگان جواب میدم

دانشجویید خودتون؟

من اصلا بلد نیستم برنامه بچینم 

میشه کمکم کنید؟

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

پزشکی ایران روزانهدندون میخوام

صادقانه میگم اگه پولداری و از پس هزینه های سنگین ِ دندون بر میای برو دندون .. ولی اگه ساپورت مالی نداری پزشکی ، الان مثه قدیم نیس پزشکی خیلی مانور داره دانشگاه هم که عالیه 😉 برو پزشکی موفق باشی 

اصلا قابل مقایسه نیست مگه اینکه پول زیاد داشته باشی 

دانشجویید خودتون؟من اصلا بلد نیستم برنامه بچینم میشه کمکم کنید؟

پایه چندمی ؟ من فارغم کار مشاوره انجام میدم اگه یه دانش آموز بیاری نصف قیمت میشه