2777
2789
اون که فک کنم فهمیده بود چون مرده صبح بهم گفت زنم قهر کرده رفته خونه ی باباش

همونحا میگفتی شوهر داره زنه فقط برو و سرت به زندگی نودت باسه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
گویا مرده بعد از من به چند تا دیگه از آقایون مجتمع گفته داستانش روو یکی از اون آقایون که یه پیر مرد ...

مرده یه کم مشکوکه یه جای کار میلنگه

چرا باید بره ب همه اینو بگه بعدشم خب خودش متاهل الان شوهر زنه بره شکایت کنه ک پای خودشم گیره

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرده یه کم مشکوکه یه جای کار میلنگهچرا باید بره ب همه اینو بگه بعدشم خب خودش متاهل الان شوهر زنه بره ...

از هوای عاشقی رد داده بود فک کنم 

ببینم مرده نمی‌دونست این شوهر داره ها 

فک می‌کرد مطلقه هستش

والا من خانم میشناسم تو آشناها شوهرش بیمار شد و کلا میل جنسیش از بین رفته بخاطر عوارض داروها 

وگویا شوهره افسرده شده و قدمی برای درمان برنمیداره این خانم ده ساله با عزت و آبرو زندگی میکنه 

یه بچه داره بهش گفتن طلاق بگیر حقته گفته قسمت منم اینه حاضر نیستم بچم را آواره کنم 

ضمن اینکه شوهره اخلاقای دیگش خوبه

خیلی 😅

ماهم همسایه دیوار به دیوارمون پیرمرد مومن 85ساله اس بظاهر مومن و باخداست ولی فتنه وشره بخدا 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ماهم همسایه دیوار به دیوارمون پیرمرد مومن 85ساله اس بظاهر مومن و باخداست ولی فتنه وشره بخدا

این بی شرف یه بار نامه ی مشروطی منو داده بود به بابام ازش بدجور کینه دارم حالشو میگیرم 😅😅😅

از هوای عاشقی رد داده بود فک کنم ببینم مرده نمی‌دونست این شوهر داره ها فک می‌کرد مطلقه هستش

از هوای عاشقی نبوده زنش ولش کرده اینم عصبی شده اومده تلافی بعدشم ادرس خونه ی زنه رو داشته ولی نمی دونسته متاهل؟ 

دروغ گفته ک اگه شوهر زنه خاست شکایت کنه پاش گیر نشه

...

این بی شرف یه بار نامه ی مشروطی منو داده بود به بابام ازش بدجور کینه دارم حالشو میگیرم 😅😅😅

ای خدا بگم چکارش نکنه 😡😡😡

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤