کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2727 عنوان بعددوماه شوهرم زنگ زده بریم شام بیرون حالادخترم گریه که بریم یامی لند☹️😐😐😏 1220 بازدید | 49 پست یعنی قشنگ کوفت ادم میکنن میگم هواسرده میگم خوب نیس مریض میشی میگه نه میخوام خودم درست کنم هووف شام امشب پرید😐😐چون شوهرم دوجانمیبره خسته اس تا7سرکاره یکسره بازتاکی قسمت بشه بریم 😩 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎 1404/07/19 | 18:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2727 با یه هدیه گولش بزن بهش میگم بریم پیتزابخریم میگه اصلا😐 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2727 بگذار به حرف بچه باشه عزیزم من بودم ترجیحم نظر بچه بود هواسرد اخه مریض نشن عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
ریوان۹۹ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 4291 چند سالشه یامی لند کجاست چی رو خودش میخواد درست کنه؟ اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم
80azadeh عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 852 بهش میگم بریم پیتزابخریم میگه اصلا😐 بگو بریم همونجایی که من میگم بعدش برات هدیه میخرم☹️ یه دختر خوشبخت
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2727 یامی لند کجاست؟ هموناکه خودت بستنی درست میکنی عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2727 چند سالشه یامی لند کجاست چی رو خودش میخواد درست کنه؟ بستنی یامی لندمعروف خودت درست میکنی برمیداری هرچی میخوای عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2727 بگو بریم همونجایی که من میگم بعدش برات هدیه میخرم☹️ هی اصلاباهدیه گول نمیخوره عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
sm_te عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 22709 هموناکه خودت بستنی درست میکنی بآید بچتا تو عمل انجام شده قرار میدادیحالا هم بهش بو چون هوا سرد زنگ زدم گفتن تعطیل از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)