الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم بستنی بخورن پیله میشن شامم میخورن معده شون حساس مسموم نشن چون غذای بیرون کباب وپیتزادیگه قرمه و ...
بابا چقدر سخت میگیری برای مریضی نیومده از بچه لذت و تفریحو دریغ نکن چقدر مضطربی گلم بچه بستنی نخوره چون شاید سرمابخوره غذای بیرونم همزمان با بستنی بخوره مریض میشه..نترس ادم زا مریضی دور از جون نمیمیره که شاید اتفاق نیفتاد اصلا
چقدر زندگی و دنیا رو سخت میگیرین باور کن یک روزی دلت تنگ میشه برای 8 سالگی فرزندت اینکه بردیش بستنی بخوره بعد بردیشون شام بیرون یه شب قشنگ روز دختر براش رقم زدین و چقدر ذوق و خاطره برای بچت زنده میشه..رها کن گلم چهارچوب های سخت ذهنیتو..زندگی همین لحظه هاست قدرشون رو بدون که گاهی خیلی زود دیر میشه...
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اره یه دونه بخر و حالا کمی هم به کوچیکه بده باور کن هیچ بچه ای با بستنی خوردن سرما نمیخوره ..این خارجی ها رو ببین بچه هاشون توی خاک و کف زمین تو متروها میشینن عین خالشون نیست به بچه هاتون فرصت تجربه کردن چیزهای خوب رو بدین... تو کانادا خانمه هر روز صبح برف تا نیم متر بود بچه هاش داشتن بیرون با یک کلاه و یه شال بازی میکردن...بگذارین بچه هاتون تجربه کنند باور کن بستنی خوردن کسی رو نمیکشه ...رها کنین تا راحت تر زندگی کنند و خودتونم راحت کنین از این استرس و ترسها