2777
2789
اینامعده شون حساس بستنی بخورن درحدیه پنیریابرنج خالی ببریشون هرچی بخری میخورن مخصوصاکوچیک که اصلاقان ...

نوش جانشون

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
یه رستوران یا فست فود نزدیک بستنی بریدبعدش برا دخترت برا روز دختر برید بستنیبه باباشم بگویه شب میبری ...

میگم بستنی بخورن پیله میشن شامم میخورن معده شون حساس مسموم نشن چون غذای بیرون کباب وپیتزادیگه قرمه وقیمه که توخونه هم میشه خورد😂

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآید بچتا تو عمل انجام شده قرار میدادیحالا هم بهش بو چون هوا سرد زنگ زدم گفتن تعطیل

باباش فوری بهش گفته ☹️

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

اصلا به نظرم هر جا خواستین برین از لین به بعد تا دقیقه نود نذارید بچتون بفهمه

مثلا میخواین برید رستوران لباس بپوشید و برید و هیچی نگید کجا میرید

البته یه وقتایی هم از اون نظر بپرسید

اینجوری هم عدالت برقرار میشه هم متوجه میشه همیشه نباید حرف خودش باشه

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
میگم بستنی بخورن پیله میشن شامم میخورن معده شون حساس مسموم نشن چون غذای بیرون کباب وپیتزادیگه قرمه و ...

بابا چقدر سخت میگیری برای مریضی نیومده از بچه لذت و تفریحو دریغ نکن چقدر مضطربی گلم بچه بستنی نخوره چون شاید سرمابخوره غذای بیرونم همزمان با بستنی بخوره مریض میشه..نترس ادم زا مریضی دور از جون نمیمیره که شاید اتفاق نیفتاد اصلا 

بگو بابا زنگ زده هوا سردهاونجا فقط روزا بازه

مسیرخونمونه هرشب ردمیشیم 8سالشه گول نمیخوره 🤦

بابا چقدر سخت میگیری برای مریضی نیومده از بچه لذت و تفریحو دریغ نکن چقدر مضطربی گلم بچه بستنی نخوره ...

نه خواهرمعده شون به پف بنده مدرسه میره ☹️من خیلی مراقبم خداروشکرهیچ وقت مسموم نشدن

میگم بستنی بخورن پیله میشن شامم میخورن معده شون حساس مسموم نشن چون غذای بیرون کباب وپیتزادیگه قرمه و ...

من باشم اول شام میدم بعد بستنی

بهشونم اخطار میدم ضرر

اگه مریض شدن درس عبرت بشه براشون

درسته دردسرش برا من

اما خوب بعضی وقتا باید بچه ها اعتماد کنن به حرف پدر مادر وقتی میگن ضرره یا نخور

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

چقدر زندگی و دنیا رو سخت میگیرین باور کن یک روزی دلت تنگ میشه برای 8 سالگی فرزندت اینکه بردیش بستنی بخوره بعد بردیشون شام بیرون یه شب قشنگ روز دختر براش رقم زدین و چقدر ذوق و خاطره برای بچت زنده میشه..رها کن گلم چهارچوب های سخت ذهنیتو..زندگی همین لحظه هاست قدرشون رو بدون که گاهی خیلی زود دیر میشه...

اصلا به نظرم هر جا خواستین برین از لین به بعد تا دقیقه نود نذارید بچتون بفهمهمثلا میخواین برید رستور ...

به مناسبت روزدختربوده باباش بهش گفته به شوهرم میگم هیچ وقت به اینانگو😄

من باشم اول شام میدم بعد بستنیبهشونم اخطار میدم ضرراگه مریض شدن درس عبرت بشه براشوندرسته دردسرش برا ...

اره اولی روبگی نخورشایدقبول کنه دومی3سالشه خودتوبه زمین واسمون بزنی حرف خودشه سن لجبازیشونه🤦

قشنگ حاضر بشین برین شام بیرون سر راه هم دو تا بستنی براشون بگیر....زندگی رو سخت نکن به اندازه کافی خ ...

باشه گلم مگه سرکوچیک روکلاه بزارم نخوره حداقل خیالم راحت اون اگه مریض بشه جدوابادمومیاره جلوچشمم😄

اینامعده شون حساس بستنی بخورن درحدیه پنیریابرنج خالی ببریشون هرچی بخری میخورن مخصوصاکوچیک که اصلاقان ...

نمیفهمم چرا سردی رو سردی میدی بهشون

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

باشه گلم مگه سرکوچیک روکلاه بزارم نخوره حداقل خیالم راحت اون اگه مریض بشه جدوابادمومیاره جلوچشمم😄

اره یه دونه بخر و حالا کمی هم به کوچیکه بده باور کن هیچ بچه ای با بستنی خوردن سرما نمیخوره ..این خارجی ها رو ببین بچه هاشون توی خاک و کف زمین تو متروها میشینن عین خالشون نیست به بچه هاتون فرصت تجربه کردن چیزهای خوب رو بدین... تو کانادا خانمه هر روز صبح برف تا نیم متر بود بچه هاش داشتن بیرون با یک کلاه و یه شال بازی میکردن...بگذارین بچه هاتون تجربه کنند باور کن بستنی خوردن کسی رو نمیکشه ...رها کنین تا راحت تر زندگی کنند و خودتونم راحت کنین از این استرس و ترسها