2777
2789
عنوان

اونایی که دانشگاه آزاد قبول شدید

228 بازدید | 32 پست

ناراحت هستید ؟؟؟

با حرف اطرافیان چیکار میکنید ؟

خیلی دوست داشتم دولتی قبول بشم نشدم ،💔😢

بنطرتون پشت بمونم سال بعد 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد رشتت خوب باشه خوبه ک

حسابداری آوردم 😢رشته مو دوست دارم کلا اولویت اولم همین بود ولی کاش دولتی میاوردم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

میاین تاپیک قلبم لطفا؟

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

ببین دختر خوب حرف ، در زندگی تو تاثیر گذار نخواهد بود . اینکه من خودم پرستاری دانشگاه تهران خوندم درسته محیط آکادمیک بشدت در مسیر پیشرفت موثر اما بخش بزرگ مسیر موفقیت خود فرد نه محیط اطراف 

کی دیگه جوابا پیام نور میاد خسته شدم

پیام نور که با سراسری اومد برای من نوشته بود پیام نور آوردم نه دولتی