2777
2789
عنوان

اونایی که دانشگاه آزاد قبول شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 32 پست
برای رشته های پزشکی هم از این لینک باید وارد بشم؟

دانشگاه آزاد فک کنم همین باشه 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دختر خوب حرف ، در زندگی تو تاثیر گذار نخواهد بود . اینکه من خودم پرستاری دانشگاه تهران خوندم در ...

میترسم میگن جو آزاد خیلی بد هست 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

برای بار هزارم میگم دانشگاه مهم نیست رشته مهمه

اره ولی من آزاد دوست ندارم خیلی بدم میاد 😭😭هعی خدا میگن از هر چی بدت بیاد سرت میاد 

خوبه که عزیزمبازار کارش هم خوبهرشتتون ریاضی بود؟

نه من انسانی بودم اره ولی دانشگاه آزاد جو خوبی نداره

میشه یکم بزرگ بشی میشه متوجه بشی تو بشدت باید روی خودت کار کنی و خود ساخته باشی و محیط و جو روی تو ا ...

چی بگم بخدا الان حالم خیلی بد هست فکر میکردم سراسری قبول میشم دارم گریه میکنم الان 

نه من انسانی بودم اره ولی دانشگاه آزاد جو خوبی نداره

بستگی به خودتون و شخصیت خودتون داره

کلی از ادم ها دانشگاه ازاد درس خوندن الان موفق هستن

بخوایید به دیگران فکر کنید همیشه ناراضی هستید

الان داخل سایت یه نفر پزشکی بم اورد چند نفر مسخره میکردن

پس ببین خودت چطوری خوشحالی وگرنه بقیه دائم درحال اظهار نظر و دخالت بیجا هستن

بستگی به خودتون و شخصیت خودتون دارهکلی از ادم ها دانشگاه ازاد درس خوندن الان موفق هستنبخوایید به دیگ ...

هوووم شاید تا چند روز دیگه بهتر بشم خودم رشته مو دوست دارم دانشگاه رو نه 

رشته مهم تره 

منم میخوام برم ازاد انتخاب رشته نکردم و بدون کنکور میخوام ترم بهمن ثبتنام کنم 

رشته خوب دانشگاه ازاد بهتر از یه رشته بدرد نخور دانشگاه دولتی هست به خصوص شهر دیگه که هزینه های دانشگاه دولتی شهر دیگه با دانشگاه ازاد شهر خودمون یکی هست حتی راحت تر خونه خودتون غذای خوب و...  

موفق و سلامت باشید 

رشته مهم تره منم میخوام برم ازاد انتخاب رشته نکردم و بدون کنکور میخوام ترم بهمن ثبتنام کنم رشته خوب ...

ممنون عزیزم اره درست میگی هعی 💔