2777
2789

چند روز پیش دوتا مداداشو گم کرده مدرسه

امروز پاکنش میگم کجاس میگه نمیدونم میگم کسی دست زده به کیفت میگه بچه ها فکر کردن بادکنک هارو من بردم فقط من کیفمو گشتن ..کلاس اوله مظلومه هیچیم نمیگه ریده تو اعصابم میگم نزار کسی دست بزنه یعنی چی فقط تو کیفتو گشتن 

چیکار کنم؟

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

عزیزم اولشه خب بچست اشکال نداره

اخه دفعه پیش یکی از بچه ها میخواسته وسایلشو ببره گریه میکرده

هیچی نمیگه تا کی بچه ها اذیتش کنن

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش. دختر منم تا قبل مدرسه با هیچ بچه ای سر و کار نداشت برای همین نمی‌توانست از خودش دفاع کنه ...

عادیه یعنی؟

خیلی اعصابم خورده هیچی نگفته فکر کردن دزده اینم چیزی نگفته

همش اذیت میکنن بچه رو

یاد بده به معلمشون بگه به بچه ها تذکر بده خودش مشخصه بی زبونه

واقعا هم بی زبونه

دعواش نکن بدتر اعتماد به نفسش از بین می‌ره. باهاش همدردی کن و راهکار یادش بده.

دفعه پیش باهاش حرف زدم

الان دیگه دیدم هیچی نمیگه دعواش کردم

عادیه یعنی؟خیلی اعصابم خورده هیچی نگفته فکر کردن دزده اینم چیزی نگفتههمش اذیت میکنن بچه رو

بله عادیه. فقط بهش اعتماد به نفس بده. کاری کن بیاد برات تعریف کنه. بهش یاد بده تو هر موقعیت چیکار کنه. یادش بده دوست پیدا کنه.

بله عادیه. فقط بهش اعتماد به نفس بده. کاری کن بیاد برات تعریف کنه. بهش یاد بده تو هر موقعیت چیکار کن ...

ببین اصلا هیچی نمیگه از روز اول مدرسه میگم چیکار کردین هیچی نمیگه به زور اتفاقاتی ک براش افتاد میگه

الان زیر زبونشو کشیدم

یا خودت برو مدرسه ب مدیری معلمی چیزی بگو من یادمه یچیزی بود به نام اشیا گمشده ببینه تو اونا نباشه

ندارن

فردا میرم بچه رو میشورم دفعه بعد دست نزنه

ببین اصلا هیچی نمیگه از روز اول مدرسه میگم چیکار کردین هیچی نمیگه به زور اتفاقاتی ک براش افتاد میگها ...

دختر منم همینطور بود. خودت بپرس. زنگ اول چیکار کردی؟ زنگ تفریح خوراکی خوردی یا بازی کردی؟ .....

دختر منم همینطور بود. خودت بپرس. زنگ اول چیکار کردی؟ زنگ تفریح خوراکی خوردی یا بازی کردی؟ .....

امتحان میکنم